2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177047 بازدید | 1532 پست
تا وقتی تو این خونه با بچه هام که نمیتونم شغلی داشته باشم

تحصیلاتت چیه الان عزیزم؟

چرا نتونی

من کسی رو میشناسم که با داشتن ۲ تا بچه و باردار بودن تونست یه رشته ی خیلی خوب علوم پزشکی قبول بشه

الان مسئولیت این خانم نجات دادن خودش و فرزنداش از این زندگیهچون اگر خودش رو نجات نده مطمئن باشید اون ...

شمااز کجا مطمئنی این خانم اگر تغییر بده خودش رو و زندگیش رو شوهرش برنگرده به زندگی؟

الان اون نجات یافته های شاغل مطلقه خیلی اوضاشون عالیه

خانم آدم اول احتیاج به خانواده خوب داره شغل و کار جای خانواده رو نمیگیره

اولویت اول یه خانم اصلاح خودش و زندگیشه خصوصا وقتی دو تا کودک بین این زندگی هستن

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیزمو گرفته همه چیزمو تو وجودم کشته اعتمادم و احساسمو پولمو طلامو عمرمو دیگه جهازم هیچه پیشش

سلام بانو خوبی اگه دوست داری توی دوره مسیر آرامش شرکت کن. زندگیت تغییر میده .اگه دوست داری درخواست دوستیم قبول کن لینک بهت بدم و راجبه دوره بگم بهت خصوصی

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

تو دوست داری خودتو فقط نجات بدی پس اون طفل معصوما چکار کنن بدون پدر مادر .وقتی مسئولیت قبول کردی یا ...

درست میگی حرفات درسته اما انقد این درد شدیده که فقط آرزومه ازش خلاص شم و می آدمای عادی دیگه نفس بکشم 

یه دست صدا نداره که عزیزم مطمئنم سایمو با تیر میزنه پیش قسط مهریه هم داده بدتر عقلا امکان نداره فقط ...

ببین گلم میفهمم برگشتت سخت شده ولی سعی کن یکم نرمش نشون بدی مثلا انصراف بدی از طلب مهریت . برگردون بهش اونی که داده رو 

باور کن این راهکارها که اینجا میدن خونه خراب کنه تهش هیچی نیس اینو از کسی بشنو یبار طلاق گرفته 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

درست میگی حرفات درسته اما انقد این درد شدیده که فقط آرزومه ازش خلاص شم و می آدمای عادی دیگه نفس بکشم

مادری قوی باش برای بچه هات شوهر بی مسئولیتتو  ول کن اگه خرجی خونه میده بمون اگه نه کاری پیدا کن . 

مگه نمیگی خونه نمیاد.ولش کن کجابری بچهات چی میشن فکرکن مرده باید ازش متنفر شده باشی.چرا زانوی غم بغل ...

میدونی چیه منم نیاز به توجه و محبت دارم من بعد زایمان یهو این اتفاق برام روشن شد خیلی بهم سخت گذشته عملا حس تنهایی میکنم

دوره کجاست و چجوریه .

دوره توی اینا تشکیل میشه .یا جورایی راجبه اینه چطور وابستگی به همسرت از بین ببری .مستقل بشیم.اونایی که دوست دارن ‌همسرشون جذب کنند...

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

اره وقتی دادو بیداد میکنم همش میگه چقدر خوشم میاد جارو ولز می‌کنی اره بسوز بیشتر بسوز کلا از آزار دا ...

مرد کثیف .حالا برعکس همیشه رفتار کن .میدونم وقتی میبینیش عصبی میشی ولی خودتو کنترل کن .ای ادم میدونه هر کاری کنه شما هستی چون حرص و جوشاتوداره میبینه .اینهنه فحش دادی حرص خوردی نتیجه نگرفتی حالا این راهو امتحان کن ،خیلی خیلی سخته ولی اینکارو کن .صبر صبر صبر ،نخواه یکی دوماهه درست بشه ولی میشه شک نکن.بعد یکی دوماه خودت هم به ارامش میرسی خواهی نخواهی ....حتما حتنا اینکارو کن .از فحش دادن و داد و بیداد که نتیجه نگرفتی بخاطر ارامش خودت هم شده اینکارو کن ،نه اینکه بهش بی محلی کنیا نهو،ازت سوال پرسید جواب بده با لحن خنثی ،نه خوشحال نه ناراحت 

شمااز کجا مطمئنی این خانم اگر تغییر بده خودش رو و زندگیش رو شوهرش برنگرده به زندگی؟الان اون نجات یاف ...

دوست عزیز

به نظرت این خانواده ی خوبه؟ همسری که انقدر راحت از بچه ها و خانمش میگذره و جلوی بچه ی خردسالش کتکش میزنه قابل اصلاحه؟ عذاب وجدان میگیره؟ تغییر میکنه؟

بله من تعداد خیلی زیادی از خانمای مطلقه رو دیدم که شاغل شدن و الان خونه و ماشین خودشونو دارن و بچه هاشونم بعد یه مدت بردن پیش خودشون

و مسافرت میرن حالشون خوبه همراه بچه هاشونن و البته یه سریاشون با مردای فوق العاده ای آشنا شدن که هم مسئولیت خودشون هم بچه هاشونو بر عهده گرفته

موندن این خانم تو این زندگی برای آینده و سلامت روان بچه هاش سمه

اره وقتی دادو بیداد میکنم همش میگه چقدر خوشم میاد جارو ولز می‌کنی اره بسوز بیشتر بسوز کلا از آزار دا ...

اصلا ایندفعه که اومد خونه یه آهنگ شاد بزار ک و ن ت هم طرفش کن بزار جلز ولز کنه بمیره خودت ضعیف نشون نده به ظاهر خودت جلوش شاد نشون بده.....ولی دختر خوب بشین خونه ت خودت قوی محکم کن