2777
2789

از بس فکر کردم خسته شدم 

اگه برم سرکار ، درسو چیکار کنم 

اگه فقط بخوام درس بخونم ، از کار کردن میمونم‌ 

حقوق پایینم رو چیکار کنم‌ 

آرزو‌ هامو چیکار کنم 

از طرفی هم میخواستم برا مهاجرت تحصیلی و بورسیه اقدام کنم که برا اونم سنم داره میگذره و فقط یکسال وقت دارم  

از طرفی دیپلمم‌ که مونده مدرسه و هنوز نگرفتم چون یکی دوتا واحد مونده دارم‌ 

چقدره دیگه برا این چیزا فکر کنم 

خدایا مغزم داره میترکه کمک 😭💔خدایا کمک کمک😭

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمون فعلا لیسانست رو بگیر و زبانت رو قوی تر کن تا انشالله از راه کارشناسی ارشد بتونی بری خارج از کشور 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

درکت میکنم واقعا زندگی بعد هجده سالگی زیادی سخته و مدام طرف دغدغه فکری داره

من تازه دارم دانشجو میشم 

دوست ندارم با عمق وجودم کسی رو ناراحت کنم 

مثلا تو گروه من دارم حرف میزنم یک نفر لفت میده نگرانم نکنه از حرف های من ناراحت شده 

یا تو گروه دانشگاه یکنفر بهم گفت تو هنوز فرق بستانکار و بدهکار رو نمیفهمی معلومه هیچ جایی کار نکردی 

یا یکنفر جواب پیامم رو نمیده و میبینه تپش قلب میگیرم

خیلی ذهنم درگیره

من تازه دارم دانشجو میشم دوست ندارم با عمق وجودم کسی رو ناراحت کنم مثلا تو گروه من دارم حرف میزنم یک ...

وای تو دیگه خیلی حساسی اینجوری نباش فدات شم زود پیر میشی خیلی اذیت میشی این مدلی سخته ضرر داره برات 

فکر و خیال و غصه خوردن چیزی رو درست نمیکنه گلم

شرایطت رو بپذیر و درست برنامه ریزی کن و کارهات رو اولویت بندی کن و برو جلو 

اول اینکه درست رو باید بخونی هم اینکه با سوال باشی و درس هم نخونی شغل خوب و حقوق بالا نمیتونی داشته باشی( به حرف کسایی که میگن مدرک تحصیلی توی درآمد تاثیر ندارن اصلااااا گوش نده خواستی توی خصوص بهت توضیح میدم)

پس درس رو بزار در اولویت (حداقل تا دیپلم رو بگیری درس در اولویت باشه)

بعدشم سعی کن بگردی دنبال کار با درآمد بالاتر

هرجای دنیا هم بخوای مهاجرت کنی بنظرم اول حداقل دیپلم یگیر و پس انداز داشته باش بعد به مهاجرت فکر کن

موفق باشی 

وای تو دیگه خیلی حساسی اینجوری نباش فدات شم زود پیر میشی خیلی اذیت میشی این مدلی سخته ضرر داره برات

درسته حق باشماست 

حتما یادم میمونه

اما حساس بودن یعنی از یک نفر ناراحت شی

من دوست ندارم اصلا و به هیچ عنوان کسی رو ناراحت کنم

بمون فعلا لیسانست رو بگیر و زبانت رو قوی تر کن تا انشالله از راه کارشناسی ارشد بتونی بری خارج از کشو ...

بینهایت سخت میشه اونوقت چون

آزاد سازی مدرک باید یک میلیارد به بالا بزاری رو زمین 

اقامت گرفتن 

ویزا 

چندین میلیارد سرمایه برای زندگی

خونه گرفتن  

و ....

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

بینهایت سخت میشه اونوقت چونآزاد سازی مدرک باید یک میلیارد به بالا بزاری رو زمین اقامت گرفتن ویزا چند ...

کلا هر جای دنیا که بخوای بری باید سرمایه داشته باشی 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین