2777
2789
از فشارزندگی

زندگی سخته کلا

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سرما ب دست وپام خون نمیرسه کبود مبشه نباید تو سرما باشم خطرناک

مراقب خودت باش عزیزم

ان شاء الله درست میشه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

من نرفتم دکتر سعیمکنم تو سرما نباشم ولی دستام زخم میشه حتما باید برم زخم خوب نیست

من یخ میشه ولی زخم نه،یجیز دیگم نگفتم 😅گردن درد میگیرم تا چندروز خوب نمیشه دلیلشو نمیدونم همیشم سمته جپه،ولی دکتر گفت بخاطر فشار استرس و اعصابه الانم درد میکنه☹

از استرس و ناراحتی زیاد سیستم ایمنی ام بشدت اومده پایین و الان حتی تو جمع خانواده شوهر حاضر میشم هم گردنم و دستام می لرزه و نمیتونم کنترل کنم و موهام هم می‌ریزه کلا بدنم داره پس رفت می‌کنه و کم خونی خیلی شدید هم گرفتم

من یخ میشه ولی زخم نه،یجیز دیگم نگفتم 😅گردن درد میگیرم تا چندروز خوب نمیشه دلیلشو نمیدونم همیشم سمت ...

اره منم یادم رفت جرحی فک ودندان  لاغری  پادرد هم هست زیاد کارخونه نکن ی مدت گردنت خوب شه