2777
2789
عنوان

حالم داره بهم میخوره

85 بازدید | 11 پست

از همه چیز

از مردا

از زندگی

از اینکه همش بهت نگاه جنسی دارن

چند وقت پیش مدیر جایی ک کار میکنم اومد گفت ی نفر اومده ازم شمارتو خواسته

منم فکر کردم ک خب حتما قصد خیری داشته ک با مدیرم در میون گذاشته

اون موقع تو رابطه بودم با ی اقا پسری

چند وقتی گذشت ک کات کردم با اون پسره .چند شب پیش رفتم بهش گفتم اقای x دیگه پیگیر نشد؟

گفت این ادم مناسبی نیست. اومده ب من گفته شماره این با ی همکار دیگم رو بده هر کدومش پا داد ببرمش.

حالم بدههههه

از این همه کثیفی دنیای مردا

امشب ب مدیرم گفتم حالم داره بهم میخوره

گفت کجای کاری ک اینا فکر میکنن منم با توام!

چرا اخه؟

دوس دارم نرم بیرون از خونه

خاستم برم با چادر برم

ماسک بزنم

حالم بده حالم بدههه

تو مقصری؟؟

چرا حال تو بد باشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه نکن

من تو محل کارم ی محیط صمیمی دارم

چند نفریم داخل ی سوپر مارکت باهم کار میکنیم

همو ب اسم صدا میکنیم راحتیم باهم 

بعد این موضوع حس میکنم همه فکر میکنن خبراییه

حالم بده واقعا

حس میکنم همه بهم نظر بد دارننظر جنسی دارنتازه هم کات کردماز همه حالم بهم ميخوره

تو کار خودتو بکن

اونا بیمارن به من و تو مربوط نیس

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
تو کار خودتو بکناونا بیمارن به من و تو مربوط نیس

شبی اکسم اومد مغازه.من داخل ی سوپری کار میکنم.

بعد من سر ی بحثی داشتم با همکارم بحث میکردم.یکم صمیمی حرف زدم باهاش.الان حس بدی دارم.نکنه فکر کنه من با اون ریختم رو هم

من تو محل کارم ی محیط صمیمی دارمچند نفریم داخل ی سوپر مارکت باهم کار میکنیمهمو ب اسم صدا میکنیم راحت ...

تو خودتو جدا کن و کسیو به اسم صدا نزن اصلا هم نخند خشک برخورد کن تا هم ازت حساب ببرن هم ترو جدا بشمارن اینطور یکم جادویی و دست نیافتنی هم میشی 😂

شبی اکسم اومد مغازه.من داخل ی سوپری کار میکنم.بعد من سر ی بحثی داشتم با همکارم بحث میکردم.یکم صمیمی ...

مگه تو رو نمیشناسه؟

پس میدونه همچین ادمی نیستی

نمیشناسه ک ولم کرد رفت دیگه

خب پس به درک هر فکری کنه