2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی خب دختر سوره واقعه رو بخون آب رو آتیشه

پسرم آره جدی میگم همیشه همراهمن مشکلی ندارم راحتم باهاشون 

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

یه خاطره عجیب براتون بگم از بچگیم.

من ۹ سالم بود یه پسر بچه ۶ ساله داشتیم تو کوچمون اسمش امید بود طفلکی معلول ذهنی بود و ظاهر خوشایندی نداشت صورتش.تکلم هم اصلا نداشت.

یه روز تاسوعا بود مامانش با جیغ و گریه که امید تو شلوغی دسته عزاداری گم شده‌.

همه کوچه بسیج شدیم افتادیم دنبالش.منم مثل بقیه افتادم دنبالش( قدیم مث الان نبود همه جا امنیت داشت دختر بچه ۹ ساله تا چنتا محل اون ور ترم میرفت و سالم برمیگشت)خلاصه وسط دسته عزاداری و شلوغی امید و دیدم وقتی بهش رسیدم گریه کرد و گفت مامانم عمدا من و ول کرد اونا از من خسته شدن.من خشکم زد تو عالم بچگی گفتم حتما امام حسین شفاش داده.دستشو گرفتم تا کوچمون دوئیدیم سر کوچه داد میزدم امید و پیدا کردم امید خوب شده حرف میزنه.اما امید همون امید قبلی بود و هیچوقت حرف نزد اما به من فهموند که اون و عمدا گمش کرده بودن.هیچ وقت گریه های الکی مامان باباشو بعد پیدا شدنش فراموش نمیکنم.حیف که هیچ وقت نتونستم به همه بفهمونم چیزی که من ازون بچه شنیدم حقیقت داشت...

مرده هارو اره زیاد میبینم جوری ک زندگی اون دنیاشون هست ولی زنده هارو نه در مورد اتفاقات بد جلوتر متوجه میشم و کاری ام بر نمیاد ازم ولی از اونا همیشه همراهمن و ترسی ندارم 

مرده هارو اره زیاد میبینم جوری ک زندگی اون دنیاشون هست ولی زنده هارو نه در مورد اتفاقات بد جلوتر متو ...

حالا من اونی ک با من بود فضول بود میرفت اطلاعت بقیه رو برام میورد بخدا مثلا شوهر دوستم بهش خیانت کرده بود من تو خواب فهمیدم و ب دوستم گفتم پشماش ریخت

حالا من اونی ک با من بود فضول بود میرفت اطلاعت بقیه رو برام میورد بخدا مثلا شوهر دوستم بهش خیانت کرد ...

نه از من ساکته مدام عوض میشن الان شدن دوتا شاید فهمیدن راجع بهشون حرف میزنم صورتشونو نمیبینم موهاشون جلوشونه 

ببین تو بیداری میبینی ؟ جدی میگی

روبروم تو پذیرایی نشستن مادر پدرم تو اتاق خوابن فقط من میبینمشون و تا حالا در موردشون با کسی حرف نزدم 

روبروم تو پذیرایی نشستن مادر پدرم تو اتاق خوابن فقط من میبینمشون و تا حالا در موردشون با کسی حرف نزد ...

اینو دیگه برا من قفله من زمانی ک میخابم اذیتم میکرد ک با قران خوندن میرفت برا تو ریگه دیوونه ان

چرا قران نمیخونی

ببین تو چاکری دید سومت باز شده ازشن درخواست کن😂

برو بابا دلت خوشه یکم سربسرشون میزارم اذیتم میکنن وقتی خوابم دوبار رفتم پیش ی نفر گرفتمشون تو شیشه کردم سحر رفتم قبرستون دفن کردم الان دوتا دیگه مدتیه پیداشون شده