2777
2789
یعنی کامل میبینیشون یا حالت توهمی؟

کامل روبرومه یکیشون بزار توصیف کنم برات شکل ی میمون ک تقریبا تمام بدنشون مو داره با موهای بلند ک توی صورتشه و صورتش دیده نمیشه دستای نازک کشیده سیاه مثل خودمون پاهای گرد شبیه حیوانای چهار پا مثل ی جسم بیحرکت ساعتها همونجاس کسی میاد پیشم اونا غیب میشن اکثرا بعضی شبا میان

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

کامل روبرومه یکیشون بزار توصیف کنم برات شکل ی میمون ک تقریبا تمام بدنشون مو داره با موهای بلند ک توی ...

حس میکنم پشت گوشی نشستی و خالی میبندی و هرهر میخندی اصلا نمیتونم باور کنم همچین موجودی واقعی باشه محاله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم پشت گوشی نشستی و خالی میبندی و هرهر میخندی اصلا نمیتونم باور کنم همچین موجودی واقعی باشه مح ...

زیاد اصراری برای باور ندارم ریپلای زدی بر حسب ادب  جوابتون رو دادم وگرنه خستم بود باید بخوابم درسته غیر قابل باوره برای شما هر طور مایلید گفتم برای کسی نگفتم جز برادر زاده ام ک اون بهم گفت دیده و منم گفتم وگرنه تا امشب جز اینجا جایی نگفتم 

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم