2777
2789
عنوان

تب بچه ها کسی تازگیا تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 70 پست
ولی انشاا هر چی از خدا بخوای بهت بده ..این پیاز انگار داره اثر می‌ذاره...خیر ببینی الهی

ممنون از انرژی خوبت ،عزیزم همه زحمت خودت کشیدی انشالله زود خوب بشه راحت بگیری بخوابی صبح پر انرژی بلند بشی ،دیگه عزیزم تا دیدی تب کرده همین پیاز انجام بده با دارو تا زودتر خوب بشه 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میشه فردام تحمل کن

انشاا... ممنون 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

سلامت باشید همچنبن ..فقط پیاز ها رو عوض کنیم یا همونا بمونم...دورگوشش چیدم حلقه ها رو ی وری خوابید ...

پیاز هر یک ساعت عوض کن ،حتما بزار توی یک پلاستیک جدا بعد بزار توی اشغالی چون پر از میکروبه 

پیاز هر یک ساعت عوض کن ،حتما بزار توی یک پلاستیک جدا بعد بزار توی اشغالی چون پر از میکروبه

ممنون دستت درد نکنه ....من قبلاً شنیده بودم پیاز بذاریم تو مشما و کف پاشون اون چی ؟؟ موثره؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ممنون از انرژی خوبت ،عزیزم همه زحمت خودت کشیدی انشالله زود خوب بشه راحت بگیری بخوابی صبح پر انرژی بل ...

یعنی دارو ندیمم با این روش پایین میاد عزیزم ؟؟؟ 

بچتون چند سالشه ؟ خدا نگهدارش باشه

تب، خلط گلو، گلو درد

چند شب تب داشتن

تا چند درجه

آخه میگن شلی عضلات میاره و خط ناکه برا کودکان

یه موقع که تبش هیچ رقمه پایین نمیاد واجبه که تب کنترل شه وگرنه همیشه که نه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
واقعا ممنون..سعی کردم ندم مگه مجبوری نصف شب

آره منم نمیدونستم یه سری دکتر بهم گفت برا پایین اومدن تبش پروفن دادی؟ گفتم نه تاحالا استفاده نکردم گفت پروفن بده اگه پایین نیومد بیا بستری کن تا پروفن دادم اکی شد بعداون همیشه پروفن میدادم....تااینکه رفتم پیش دکتر دیگه ای گفتم پروفن بنویس با استا نمیاد پایین تبش گفت پروفن رو نباید با معده خالی بدی چون بچه نصفه شب تب کنه معدش خالیه دیگه ... دیگه بعد اون ندادم بهش.... دیکلوفناک هم فقط یه بار دیگه واقعغ تبش پایین نمیومد مجبور شدم وجواب هم گرفتم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یعنی دارو ندیمم با این روش پایین میاد عزیزم ؟؟؟ بچتون چند سالشه ؟ خدا نگهدارش باشه

نه دارو باید بدی حتما ولی با این روش زودتر خوب میشن

چند شب تب داشتنتا چند درجه

درجه نگرفتم. ۳_۴شب تب داشت.

شیاف میزاشنم.

دوبارم دکتر بردم

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •