2777
2789

سلام دختر کلاس اولیم شپش گرفته الان نزدیک دو هفته هست بعد خواهرش گرفت ولی کم بود چند تا دونه اونم بخاطر شامپو شپش مرده بودن الان از بعد از ظهری سرم خیلی میخاره موهامو شوهرم نگاه کرد گفت خیلی شوره داری نمیدونم و موهات چربن هر روز باید برم حموم وگرنه چرب میشن ،نمیدونم واقعا گرفتم یا نه بدبخت شدم 😖😖

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو همه تو باهم باید بزنید 

بعد همه جارو قشنگ جارو برقی میکشیدی و رو سری می‌بستی  هر روز شونه میکردین و توی حمام با نرم کننده و شونه دندونه ریز شونه میکردین 

من که خیلی از شپش میترسم کلا حال روحیم بهم میریزه 🥲

شامپو همه تو باهم باید بزنید بعد همه جارو قشنگ جارو برقی میکشیدی و رو سری می‌بستی هر روز شونه میکرد ...

بخدا همش شال سرم هست اصلا نزدیک دخترم نشدم نمیدونم چجوری گرفتم فقط پوست سرم خیلی میسوزه

احتمال زیاد گرفتی حتما شامپو بزن ملحفه و کلاه روسری و تشک پتو هارو بزار تو افتاب دختراتم احتمالش هست ...

من همش شال میپوشیدم حتی موقع خوابیدن خیلی مواظب بودم که نگیرم ولی پوست سرم بیشتر میسوزه نمیدونم خیلی هم وسواس دارم 

من تا حالا ۳بار شپش گرفتم😅

وای من بیشتر از ده بار از یکی از خانواده شوهرم گرفتم 

از سال اولی که فامیل شدم شپش داد 

اول نمیدونستم شپش چی هست یادمه سرچ کردم حشره ای توی سرم دیدم 😔

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
وای من بیشتر از ده بار از یکی از خانواده شوهرم گرفتم از سال اولی که فامیل شدم شپش داد اول نمیدونستم ...

وای عزیزم چقد بد یه سوال تخمای شپش چجوری در میاوردی اخه شوهرم که حتی زورش میاد سر منو نگاه کنه چه برسه درشون بیاره بعد پوست سرت میسوخت و میخارید؟