2777
2789
عنوان

بچه ناتنی خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من خیلی بد می دونم نمیتونم روشویی هست دیگه

خب بهش بگو عزیزم من بدم میاد اینجا دهنتو نشور.  تکرار کرد باز بگو

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خونه باباش دیگ مهمون بحساب نمیاد. شما میخواستی با مرد بچه دار ازدواج نکنی ک چندشت نشه

خیر از طرفی حساب کنی خونه مامانش و باباش اون‌زمان یه شهر دیگه بوده این پسر یه روزم خونه من نبوده بزرگم نشده اینجا یه وسایلشم‌ نه مال شوهرمه نه مال مامانش خیلی فرق میکنه با خونه بابای من که از اول از صفر اونجا بزرگ‌شدم زن بابام اومد رو وسایل مادرم و خونه مادرم نشست اونه که مهمون میاد خونه من

عزیزم یکم صبور باش اونکه به حرفت گوش نمیده خودتو اذیت نکن نهایتش با همسرت صحبت کن شاید به حرف اون گوش داد اعصابتو داغون نکن اون دیکه تربیت و شخصیتش شکل گرفته تو فقط داری این وسط خودتو ناراحت میکنی

با من زندگی‌نمیکنه. من بد نیستم ولی همه چی دو طرفه‌خوبه

شوهر من هم جداشد ازش 

ولی تو عروسی و فلان و...خیلی عذابش داد با کارهای ساده

مثلن یکبارشوهرم رفت ساعت ۱۲ اینا بود توهال خاب بود بالش برده داد و بیداد کرد ک چرا خاب منو بهم ریخته خوب من تازه عروس بودم نمیتونستم بخابم خدایی پسر خودشم بود بالش میخاست داد میزد نمیزد خاهر و بردارهای ناتنی هم بااین بد شدن هنوزم همسرم نامادری رو نبخشیده چند بار بعد فوتش خاب بقیه رفت ک بگین حلالم کنه واینا ولی همسرم نمیبخشه 

دلم برای پسرش میسوزه که حالا اونم مثل همسرم تنهاست وبدتر ک باهم بدن و پشت هم نیستن

شوهر من هم جداشد ازش ولی تو عروسی و فلان و...خیلی عذابش داد با کارهای سادهمثلن یکبارشوهرم رفت ساعت ۱ ...

متوجه نشدم وقتی عروسی کردی با کی زندگی‌ کردید؟ کجا بودید؟ چرا بخاطر یه یالش دادو بیداد کرد

یه پسر ک مادر نداره خیلی تنهاس

کمکش کنه خصوصن تو ازدواجش خاهش میکنم انشالله خدا برای بچه های خودت جبران کنه بهترین ها نصیبشون بشه 

اگ رفتار بدی هم کرد بزار پای بچگی و بی مادرش

دردی بدتر از بی مادری نیس

همسرم میگم هنوزم تنهایی شب ازدواجم و نبود مادرم اگ خدا طلا بده کل دنیارو بهم جبران نمیکنه

متوجه نشدم وقتی عروسی کردی با کی زندگی‌ کردید؟ کجا بودید؟ چرا بخاطر یه یالش دادو بیداد کرد

مهمونی رفتم خوبه پدرشوهرم

خودمون مستقل شهر دیگری بودیم

گفتم ک نامادری بود گفت بدخابم کردی 

یه پسر ک مادر نداره خیلی تنهاسکمکش کنه خصوصن تو ازدواجش خاهش میکنم انشالله خدا برای بچه های خودت جبر ...

میدونم پیش مادرشوهرم بزرگ‌شده مادر بدآموزی داره ولی اونجام‌ ولش نمیکنه بیچاره رو که مادرشوهرم‌تربیتش کنه  مادرشوهرم گفته براش خونه میخرم ماشینم میخرم شوهرمم خیلی بهش میرسه اگه داشته باشه از خدامه خوشبخت بشه بره پی‌زندگیش اونوقت مشکلات منو باباشم کمتره

یکبار روزه بودن همشون من خوب از شهرر دیگ رفته بودم 

و خجالتی بودم هنوز روم نمیشد دست ب یخچال بزنم دم ظهر بهم گفت ما روزه ایم هرچی ام از سحری مونده دادم ب پدرشوهرت خودت پاشو برای خودت یه چیزی درست کن اخه روم نمیشد برای یک نفر چی میذاشتم اخه 

گشنه موندم پفک خوردم دلم خیلی شکست 

واقعن هیچ پسری بی مادر نشه 

آدم عروس نامادری نشه