2777
2789
عنوان

شوهرم ببینین چی میگه تو طلاقیم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگه زن هرزه زیاد شده همون قدر که مرد هرزه هست ،دوزه زمونه بدیه

شرمنده مگه بلبل طلا داره هرزه خرجش نکن توف رو کسی نمیکنه این گروه رو خوب میشناسم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

من متاسفانه یکم بی اعصابم 

جای تو بودم میگفتم احتمالا پسرای محلتون بخوان باهات بخوابن که اونم مشخصه نقشه برات کشیدن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بگو اونایی ک ذاتشون خرابه میان با افتخار همچین کارای میکنن وگرنه کسی ک آدم درستی باشه حداقل با یا ادم خراب ک نمیره تو رابطه با یه ادم درست میره ک البته حتی در زمان جدا شدن هم باشین تا زمانی ک اسم تو شناسنامه همدیگه اس نباید همچین کاری بکنی بهشم بگو هیچ نفرینی نمیکنم جز بیماری های ک قابل درمان نیست مثل ایدز🙃

شرمنده مگه بلبل طلا داره هرزه خرجش نکن توف رو کسی نمیکنه این گروه رو خوب میشناسم

نه ولی دیدم زنی که با همه هست مفت و مجانی هم حتی پولم خرج می کنه واسه طرف ،حقیر تر از اونی که دیدی هم هست

جوابشو ندادم چون هر چی بگم ی چی میگه

بزار بگه مهم نیس اون دیگ یکی از اعضای خانوادت نیس هرچیم گف بگو حداقل مثل تو هرزه نیستم ک هر روز برم با یکی از انتخابی ک ی روزی کردم پشیمونم