2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹ ساله هارو چرا نمیگی میگن ترشیدیم

😂😂 خب اونا سنی ندارن هنوز به بلوغ کامل نرسیدن و در مورد ازدواج خیلی رویایی و رمانتیک فکر میکنن در صورتی که بعد از  ازدواج اتفاقا زندگی روی سختشو نشون میده و سالهای اول زمان می‌بره تا همو بشناسن و با هم کنار بیان

خیلی از دخترا مثل من اصلا نمیتونیم تحمل کنیم شوهرمون ازمون کوچکتر باشه

اینم که دختر سنش بالا بره خواستگاراش کمتر و بدتر میشن متاسفانه یه واقعیته که در مورد اکثر دخترا صدق میکنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تا قبل از سی سالگی و استقلال مالی اصلا ازدواج نکن. خواستگار و کیس خوب همیشه هست ولی بعد از ازدواج وا ...

چرا میگی قبل از 30 سالگی ازدواج نکنن؟ 

خیلی از دخترا قبل 30 سالگی ازدواج کردن و خوشبخت هم شدن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تا خدا نخوادنميشه كه نميشه من ٣٨ سالم شد هنوزاتفاق نيافتاده تو ٣٦ سالگي تازه عاشق شدم تا پاي عقدم رفتيم ولي نشد كه بشه منم ديگه اصراري ندارم راضي ام به رضاش

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
خیلی از دخترا مثل من اصلا نمیتونیم تحمل کنیم شوهرمون ازمون کوچکتر باشهاینم که دختر سنش بالا بره خواس ...

اره من خیلی حساس بودم بعضی از پسرا دیرتر به بلوغ فکری می‌رسن باید یکم پخته تر باشن 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

۱۴سالگی!!  چقدر زود دختر. اونموقع هنوز به دختربچه بودی😢 خیلی در حق دخترایی که توی سن کم شوهرشون میدن ظلم شده. ببین شوهرت اعتماد به نفست رو گرفته بخاطر همین سر صد هزار تومن دعوا میکنه باهات. توی اینستاگرام و یوتیوب کلی ایده یا کار در منزل دارن یاد میدن. با مواد خیلی ارزون میتونی شروع به کار کنی. حتما سرچ کن

خب شما تو سن ۳۵ سالگی حس عشق و ازدواج داشتین شاید یکی ۲۵ سالگی داشته باشه شاید یکی ۴۰ سالگی اون حس سراغش بیاد نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید شرایط هرکسی فرق داره یه عده یا بخاطر فرهنگ اون منطقه یا یه عده بخاطر اینکه واقعا نیاز دارن ازدواج کنن پس هر کی دلش ازدواج بخواد به این معنی نیست تنها هدفش ازدواج کردنه هر انسانی تو یه دوره‌ای زندگیش به یه همدم احتیاج داره و زمان هر کسی هم با دیگری فرق می کنه  ولی هیچ انسانی تنهایی تحمل نمیاره شاید تحمل بیاره ولی یه روز خسته میشه