2777
2789
عنوان

از بس همه عملی شدن توقع دارن ماهم مثل اونا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 41 پست

اصلنن عقب نیستی منم دوستان عمل کردن یکیشم مژه کاره چقدرر گفت بیا برات مژه بذارم لابد خونوادت اجازه نمیدن منم واقعا دلم نمی‌خواست برم 

دوست ندارمممم به کی بگم از مژه کاشت خوشم نمیاد

ژل و عمل هم به نظرم قشنگ نیست خیلی فکر کردم البته قبلاً شاید دلم میخواستا ولی فکر کن ژل لب چه قدر مصنوعی می‌کنه قیافه رو یا بینی سرسره ای چه جذابیتی داره منکه بینی خودمو با قوز کوچکش دوست دارم خیلی به چهرم میاد

به نظر خودمم قیافم معمولیه ولی نمی‌دونم چرا بقیه بهم لطف دارن و تعریف میکنن اما نه تعریف نه انتقاد هیچکدوم مهم نیستن برام

اصلنن عقب نیستی منم دوستان عمل کردن یکیشم مژه کاره چقدرر گفت بیا برات مژه بذارم لابد خونوادت اجازه ن ...

بخدا من هیچ جای صورتم زشت نیست همه چی متناسب ولی مدام هی بهم میگن من بعضی وقتا حتی باهاشون بحثم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اصلا عملیا زیبا نیستن

چرا بعضی ها خوب میشن،دونفر دوروبرم بینی عمل کردن

خیلی خوب شدن

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
ولی من هرکی دیدم عمل کرده در کنارش کارهای زیبایی‌دیگه کرده تا بهتر شه‌ولی مصنوعی شده

آره دیگه وقتی یه جا رو عمل میکنی،ب بقیه جاها نمیخوره،مجبور میشی بقیه رو هم دس بزنی تا بهم بیان

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
بخدا من هیچ جای صورتم زشت نیست همه چی متناسب ولی مدام هی بهم میگن من بعضی وقتا حتی باهاشون بحثم میشه

می‌دونم عزیزم اولین کامنتتو دیدم که میگی بدون عمل سری بهشون باورت میشه یه خشمی سراغم اومد

اینو که میگی بدون عمل سری بهشون ، توانایی درک این جمله رو هر کسی نداره اما من کامل متوجه شدم

نمیدونم مردم چشونه خودشون فتوکپی شدن بقیه رو هم اجبار میکنن

والا من بی نقص نیستما بینیم یه قوز کوچیک داره لبام هم یکم نازکه ولی با ارایش اوکیه 

اما با این ایرادام ولی با ارایش افراد دیگه بجز دوستام میگن که نیاز نداری عمل نکن