2777
2789
عنوان

دلتون میاد انقد از باباتون پول بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 75 پست
چی بگم خواهر طفلی داره ۱۰۰ خودشو میزارهموقع کنکورم ۳۰ میلیون داد کتاب کمک درسی اونموقع طلا گرمی ۷۰۰ ...

الهی چقدر مامانت بدون فکر ببخشید بی عقلی رفتار میکنه برعکس بابات طلای ،به نظرم به خاطر زحمت پدرتم شده خودتو قوی کن انشالله به بهترین جاها میرسی و سربلند میشی فقط باید روی اعتماد بنفست کار کنی 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطورهخیلیا میگن من از اون قشنگ ترم میدونی عریزم از وقتی اعتماد ب نفسم تموم شده خودمو هی با بقیه م ...

دقیقا مادر من یکیه لنگه ی مادر شما 

بااین تفاوت که پدر شما یه مرد نمونه هس ولی از شانس من پدرمم هم لنگه ی مادرمه .

خدا از هردوشون نگذره 

خودتو دوس داشته باش از خودت تعریف کن آرایش کن روحیتو تقویت کن که این حس ازت دور بشه .

حررف آخر خواهرانه میگم 

پولاتو حیف و میل نکن فردا روز پشیمون میشی 

بابات فرشته اس بگیر پس انداز کن بابای من خیلی با پدر شما فرق داره خییلی قدر پدر تو بدون . سایه اش مس ...

منم واقعا تو زندگیم سختی کشیدم پدر مادرم باهم مشکلات زیاد داشتن تا دلت بخواد دادگاه رفتم تو ۷ سالگی آخرم قسمت شد بمونن کنار هم

ولی یادم نمیره روزایی ک دختر خاله هام با حقارت بهم نگاه می‌کردن از اینکه سرگردون بودم 

من تو سن ۱۰ سالگی ۵ ماه تمام مادرم رو ندیدم و کلی دچار آسیب روحی شدم ک الانم همراهمه

دقیقا مادر من یکیه لنگه ی مادر شما بااین تفاوت که پدر شما یه مرد نمونه هس ولی از شانس من پدرمم هم لن ...

درست میگی 

دعا کن برام خواهر گلم روحم نیاز به آرامش داره 

از درون واقعا خرابم

قدرشو بدون

ولی اینو فهمیدم هیچ رنج و سختی و هیچ خوشی ای تمام دوران نیست

من بچه که بودم مسخرم میکردن میگفتن بابات دوستت نداره بدبختی از بس چون با مادرم مشکلات داشتن و فامیلا خیلی اذیتم کردن

تهمت میزدن بابات زن دوم گرفته 

فک کن من فقط ۱۰ سالم بود و اونموقع از بابام متنفر بودم

درحالی ک اصلا اینطور نبود 

منم واقعا تو زندگیم سختی کشیدم پدر مادرم باهم مشکلات زیاد داشتن تا دلت بخواد دادگاه رفتم تو ۷ سالگی ...

سختی و مشکلات واسه همه هس کم و بیش...

ان شاءالله ازینجا ب بعد زندگیت آرامش و خوشبختی باشه