2777
2789

ی زمانی چن ماه پیش تو شرایط تو بودم ولی خداهمشو برام جبران کرد حتی بهتر از قبل.فقط صبر صبر صبر و توکل

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنید منم هرچی خیره و صلاحمه بشه تو درس و ازدواجم ۲۱سالمه

ایشالله خدا کمکت کنه وهمونی ک میخای بشه.خدا برات بخاد میشه من با پوست و استخونم اینارو درک وتجربه کردم

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

میترسم از غصه زیاد مریض شمخیلی خستم

منم یه وقتا میگم انقدر حرصو جوش میخورم مریض میشم همین الان هم تیروئیدم مشکل داره و تا اخر عمر باید دارو مصرف کنم بافت طبیعیش از بین رفته تیروئید هم از غمباده دلم خیلی برای خودم میسوزه😭

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
امروز من غمبادم ترکید از صب گریه کردم

انشاالله مشکلت حل بشه عزیزم برات ایت الکرسی میخونم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
ان شالله مشکل شمام حله شه ب حق علی

مرس عزیزم انشاالله 

خداروشکر عزیزم..دعایی چیزی هم میخوندی

بله خیلی.از شهید ابراهیم هادی کمک بخاه.بهش متوسل شو روزی ۱۰۰ صلوات بهش هدیه بده سوره واقعه هم بخون