2777
2789

تاحالا با چاپار بسته تحویل گرفتید درب منزل اوردن ؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

آره بعد یه هفته به دستم رسوندن خیلی دیر 

بعد زنگ زدن خونه ای فلان گفتم بله آورد داد رفت بسته بندیش خوب بود

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بعد یه هفته به دستم رسوندن خیلی دیر بعد زنگ زدن خونه ای فلان گفتم بله آورد داد رفت بسته بندیش خو ...

چه عجب دیر فرستادن  اصولا باید زودتر بفرستم در عرض سه روز برسه ..من نگران بودم نیادن درب منزل چون امکانش نیست خودم برم وهزینش چقد بود؟؟؟بالا بود هزینش؟

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
چه عجب دیر فرستادن اصولا باید زودتر بفرستم در عرض سه روز برسه ..من نگران بودم نیادن درب منزل چون ام ...

۱۵۰ تومن نمیدونم تیپاکس اینا چندن

یکماهی میشه سفارش دادم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
بله زنگ میزنن میری تحویل میگیری منتهی خیلی دیر میارن من که راضی نبودم

ااا  پس چرا هزینه زیاد میگیرن اگه دیر میارن  . .یعنی درب منزله تحویل . نیاز نیست به ترمینال یا محل خودشون مراجعه کرد 

۱۵۰ تومن نمیدونم تیپاکس اینا چندنیکماهی میشه سفارش دادم

مرسی عزیزم