2777
2789

توب دانشگا یه استادجوون داشتیم همه عاشقش بودن قیافش معمولی بود ولی خوب دخترارو ک میشناسی...کلاسام باهاش تموم شد بعد چندوقت بهم پیام داد ابراز علاقه میکرد حالا من اصلا بش توجه نکرده بودم ولی اون کوچیکترین حرکاتمم زیرنظرداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا 

یکی از معلمای مرد دبیرستانم اینقدر خوب بود اینقدر آدم با وجدانی بود اینقدر مهربون و صاف و ساده و بی ریا بود همیشه بهش گفتم اگه دکتر شدم ویزیت خودت و خانواده ات رایگان 

بقیه هم آدمای خوبی بودن بدی ندیدم سالم درستکار بی حاشیه تدریسون خوب بود و...

خدا بهشون عمر با عزت بده انشالله 

نداشتم و به نظرم تو سن پایین و مدرسه خوب نیست 

من دبیرم امروز بچه ها تو کلاس هر کی حرف میزد بهش میگفتن ۲۶ بعد من گفتم ۲۶ چیه همه شروع به خندیدن کردن احساس کردم حرف بدیه بینشون سریع گفتم بسسسه ساکت آخر هم نفهمیدم ۲۶ چی بود  شما نمیدونید؟

ظاهر نداشت ولی خوش سر وزبان بود معلم دبیرستان یا پیش دانشگاهی یادم نمیاد ولی دخترها عاشقش بودن دخترها حتی از سلام طرف برداشت میکردن بهشون نظر مثبت داره .یبار سر استاد یا دستش رو بسته بودن بچه ها  به شوخی گفتن کار زنش هست .

نداشتم و به نظرم تو سن پایین و مدرسه خوب نیست من دبیرم امروز بچه ها تو کلاس هر کی حرف میزد بهش میگفت ...

ممکن ۲۶ سن باشه ممکن گفته باشم چهرت تون شبیه ۲۶ ساله هاست یا ......... ولی یک موضوع دیگه هم هست که اگه اون باشه که احتمالش بیشتره بزن شتک  شون کن دخترای منحرف🤣

دختری از جنس دریا 

نداشتم و به نظرم تو سن پایین و مدرسه خوب نیست من دبیرم امروز بچه ها تو کلاس هر کی حرف میزد بهش میگفت ...

امسال معلم پسرم خانمه یکی از بچه ها اومد گف خاله فلانی عاشق خانم شده میخاد باهاش ازدواج کنه حالم خیلی بد شد حالا بچن یچیزی میگن ولی ادم ناراحت میشه