2777
2789

آره شده 

چون آدم های اون جمع رو دوست نداشتم 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شده چون آدم های اون جمع رو دوست نداشتم

با ادما ارتباط خوبی نداشتم تمام مدت ساکت بودم، همه ایفن به دست، دانشگاه!

اون وقت من بخاطر نوع زندگیم هنوز نتونستم دیپلم بگیرم:)

زیاد شاید فضای اونجا با روحیاتت جور نیست . آدمای مثل خودت رو پیدا کنشاید واقعا درون‌گرایی، به خودت س ...

همشون یا تبریک دانشگاه میگفتن، یا ایفن ب دست بودن 

از خودم نا امید شدم 

خییییلی پیش اومده برام شاید یکی از،دلیلاش ب زور رفتم داخل اون جمع دلیل دومش میتونه این باشه شاید حال دلم خوب نیست و اون وایب مثبتی ک باید از اون جمع بگیرم رو نمیگیرم و دلیل بعدیش هم اینه ک اون روز شاید اعتماد ب نفسم صفر باشه

خییییلی پیش اومده برام شاید یکی از،دلیلاش ب زور رفتم داخل اون جمع دلیل دومش میتونه این باشه شاید حال ...

هر سه دلیل رو با هم داشتم، ب علاوه اینکه خیلی پول دار بودن، همشون دانشگاه میرفتن و زندگی من ب اونا نمیخورد 

چون روستا بودن و هزار جور صحبت نزاشت حتی دیپلم بگیرم، بیشتز از خودم ناراحت شدم تا اونا..

همشون یا تبریک دانشگاه میگفتن، یا ایفن ب دست بودن از خودم نا امید شدم

خب پس روی عزت نفست کار کن

تو باارزشی 

مدرک و آیفون ارزشمندی آدم رو تعیین نمی‌کنه.

در کل اگه اهل پز دادن هستند به درد معاشرت نمی‌خورن

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

سعی کردم، ولی دوس داشتم زندگیم درصدی شبیه اونا باشه

هنوزم دیر نیست اگه دوست داری درس بخون

اما برای خودت نه براینکه شبیه اونا بشی 

آیفون هم باور کن چیز مهمی نیست فقط یه برنده

هنوزم دیر نیست اگه دوست داری درس بخوناما برای خودت نه براینکه شبیه اونا بشی آیفون هم باور کن چیز مهم ...

چطور همه انقد خوشحال و بیخیالن؟ 

ما واسه یه چیزی صد بار میمیریم و زنده میشیم..

چطور همه انقد خوشحال و بیخیالن؟ ما واسه یه چیزی صد بار میمیریم و زنده میشیم..

خب در لحظه هست 

هرکس بدبختی داره واسه خودش

دیگه باید مدیریت کرد این همه فشار رو