2777
2789
عنوان

دختر عمه باکلاسم امشب باد معده در کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 54 پست
ی جوری حرصشو میخوری انگار اونجا بودینکنه دختر عمه استارتری؟😂عازیزم قبل مهمونی چوب پنبه بزن به بقیه ...

من حرص کسی رو نمیخورم کاملا از پیامام مشخصه که ارام هستم اتفاقا شما با لحن تحقیر امیزتون دارید اینو نشون میدید 

ولی همچین مسئله ای خنده نداره نمیدونم چرا بعضیا بهش میخندن برای هرکسی ممکنه پیش بیاد 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو اشپزخونه بعد از غذا شلوغ میشه همه کمک میکنن باید بو گند در آورد من به روش نیاوردم بو نمیرفت رو ...

داری بزرگ نمایی میکنی اینجارو 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من حرص کسی رو نمیخورم کاملا از پیامام مشخصه که ارام هستم اتفاقا شما با لحن تحقیر امیزتون دارید اینو ...

ما ن حرصی داریم ن چیزی اتفاقا من ناراحت شدم گفتم ی موقع فهمید من متوجه شدم 

ولی در کل کار جالبی نیست هرکسی بد خودشو میشناسه وقتی میدونه خیلی بو میده باید بره دستشویی نه تو جمع ممکنه برای هرکسی پیش بیاد درسته 

سعدی علیه الرحمه: گلستان، باب دوم در اخلاق درویشان

یکی را از بزرگان بادی مخالف در شکم پیچیدن گرفت و طاقتِ ضبطِ آن نداشت و بی اختیار از او صادر شد. گفت ای دوستان! مرا در آنچه کردم اختیاری نبود و بَزَهی بر من ننوشتند و راحتی به وجودِ من رسید. شما هم به کَرَم معذور دارید.

شکم زندانِ باد است ای خردمند

ندارد هیچ عاقل باد در بند

چو باد اندر شکم پیچد فرو هل

که باد اندر شکم بار است بر دل

حریفِ ترشرویِ ناسازگار

چو خواهد شدن دست پیشش مدار

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون