2777
2789
عنوان

دیگ آخرین تاپیک امشبمه🤣😅

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 27 پست
خب آخه دارم فکر می کنم چه جوری پس زندگی ساخته برای خودشیه جوری تضاد داره انگار. آره خیلی چسب خانواده ...

این دیگه بخودت بستگی داره ایا میتونی کنار بیای با وابستگیش به خانواده ش یا نه 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

یعنی میگی مشکل داره؟ من اینو فهمیدم با سختی بزرگ شده نه رفاه. ولی خب زندگیش رو جمع کرده و واقعا آدم ...

اصلا منظورم شارلاتان و بد نیست عزیزم ولی شما الان سالمی سختی نکشیدی عین اون نبودی ایشون اصلا نباید این دردل ها رو برات میکرد ایشون قدردان زندگی که بدست آورده نیست هی غر میزنه میگه اینجوری بهم گذاشته اونجوری شده بوده اینا کم کم جور دیگه تو زندگی خودشو نون میده اینایی که محبت ندیدن نمیتونن محبت کنن خودم تجربه شو داشتم طرف میگفت از لونه مرغ نون برمیداشتم میخوردم ! پولدار بود ولی به زور خرج زندگی میکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسییی میشه خط اول تاپیکت رو کپی کنم؟

و مثل همین تاپیک بزنم؟؟

دقیقا همون جا که‌گفتید این ادم بهتون چه حسی میده 

همینو توی عنوان بنویسم 

مشکلی نیست؟

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

اصلا منظورم شارلاتان و بد نیست عزیزم ولی شما الان سالمی سختی نکشیدی عین اون نبودی ایشون اصلا نباید ا ...

درسته. من هم زندگیم متوسط بوده اما مدل تربیتم اینجوری نبوده فرق داشت. مادرم نمی ذاشت ما سختی بکشیم کلا جدر ما رو می کشید

طرفدار حق و عقلانیت💙 

خواستگاره

ببین من میگم این آدم یذکم زیرورو کن اخلاقش و بین توخونه هم خوبه شکاک نیس درچه حد وابسته پدرومادرش اولویتش کیه مادرش هست فردا تو هم میبینه اولولیتت هستی ؟اینا خوب بررسی کنی میتونی حتما مشاور برو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

راستشبنظر من  ادماییکه توی زندگی خیلی سختی کشیدن دو حالت دارن 

یا ادمی میشن ‌‌که دوست ندارن کسی سختی هاییکه اونا گشیدنو بکشه برای همین خیلی خوب و انسان بار میان

یا ادمی میشن که از هر راهی که بتونن سعی میکنن فشار تروماهاییکه بهش وارد شدرو روی بقیه تخلیه کنن

ولی در هرحال باید باهاش رفت و امد داشته باشی ببینی پولیکه با سختی دراوردرو حاصره به راحتی خرجت کنه یا نه.ببین محبت کردنش چطوریه.ببین با دوستاش چطوریه. دوستاش چه ادمایی هستن. خانوادشو بخشیده یا هنوز کینه داره. توی محیط کار چطور ادمیه‌.شغلش به شخصیتش میخوره یا از سر عشق ‌کار نمیکنه.خیلی حواست باشه بهش میخوره از این ادمای خیلی متعصب باشه که روی همسرشون کنترل میخوان .

راستشبنظر من ادماییکه توی زندگی خیلی سختی کشیدن دو حالت دارن یا ادمی میشن ‌‌که دوست ندارن کسی سختی ...

من در مورد خسیس بودن گفتم از آدمای خسیس خوشم نمیاد. بعد اون بازخورد مثبتی نشون نداد. شروع کرد به گفتن اینکه آدم نباید ولخرجی کنه  و من بیشتر تو زندگیم پس انداز کردم. 

خانواده اش رو دوست داره، مخصوصا انگار پدربزرگش رو. میگه من مثل پسر نداشته اش هستم. 

انگار بیشتر با مامانش صمیمی هست تا با پدرش. 

میگه با همه آشنا هستم. ولی رفیق نیستم. دقیقا اینو گفت که وقتی با کسی صحبت می کنم گرم و صمیمی و وقتی خداحافظی می کنم دیگه دوستی در کار نیست. 

کارش هم فنی، برق کاری برا شرکت ها

طرفدار حق و عقلانیت💙 

من در مورد خسیس بودن گفتم از آدمای خسیس خوشم نمیاد. بعد اون بازخورد مثبتی نشون نداد. شروع کرد به گفت ...

راستش بنظر من خیلی قابل اعتماد نیست.بنطرم مدام خودش رو توی جایگاه قربانی میبینه و توقع داره همه ی ترحم ها و توجه هارو بگیره.

از طرفی معتقده خودش تنها کسیه که سختی دیدست درحالیکه بنظرم اونقدرام سختی خاصی توی زندگیش تجربه نکرده و انگار بخاطر اینکه معتقده خیلی سختی دیده ولی الان خودش روی پای خودشه یه حس برتری ای هم توی وجودش باشه که باعث میشه خودشو خیلی بالا ببینه و حس کنه لیاقتش بهترین چیزهاست و حتی اگه خرجیم کنه منت بزاره یا ازین دسته مرداست که معتقده خرف حرف خودشه

خوبه که با خانوادش خوبه ولی دلیل نمیشه واقعا بخشیده باشتشون من احساس میکنم اینکه گفته پدر بزرگش رو خیلی دوست دارم یکم اغراق باشه صرفا برای اینکه بگه من ادم بخشنده ایم حالا یا به دروغ برای جلب نظر تو یا اینکه انقدر حس برتری  در باره ب بخشنده بودن خودش داره که خودشم به این حرف ایمان پیدا کرده.چون اگه واقعا پدربزرگشو بخشیده بود هیجوقت حتی یادش نمی موند باهاش چیکارا کردن درحالیکه انگار جز به جز سختی های بچگیشو یادشه

و اینکه میگه با کسی رفیق نیستم فقط لشناییم من خودم از همون دسته ادمام اشناهای زیادی دارم ولی دوستام کمن ولی اینکه گفته وقتی خداحافظی کنم دیگه نمیشناسمشون بازم دو حالت داره که یا میخواسته بگه من خیلی خاص پسندم و سرد و مغرورم (از همونحس خودبزرگ بینیش) یا اینکه واقعا همینطوره که اگه واقعا همینطور باشه باید یکم ترسید چون انگار احساس وابستگی ای توی وجودش نیست و احتمالا ابراز احساسات روهم به اون صورت بلد نباشه

البته همه ی اینا برداشت من از حرفای توعه بنظرم میتونه برعکسم باشه بهش یه فرصت کوتاه بده اگه ادم بدی باشه زود دستت میاد و اگرم جدی شد حتما پیش مشاور برید