2777
2789
عنوان

دیگ آخرین تاپیک امشبمه🤣😅

192 بازدید | 27 پست

مجموع اینا حس چه آدمی بهت میده ؟

بگه بچگی پیش پدربزرگم بودم و خیلی بهم سخت می‌گرفت. یه بار حتی سه سالم بود منو انداخت روی یه سگ که شجاع بشم(پدر و مادر خودش بچه رو چند سال دادن پدربزرگ) 

از دانشجویی همزمان کار کردم، کار آزاد و فنی

خیلی سختی کشیدم دلم نمیخواد به گذشته برگردم(چندبار) 

دلم میخواد زندگی آیندم شاد باشه موقعی که از سرکار میام خونه حرف کار دیگه نباشه، بگو بخند باشه

هیچ دوست و رفیقی ندارم (ولی موقع حرف زدن درباره آدما میگف فلانی رو میشناسم،آره رفیقمه) 

دوس دارم همیشه نزدیک پدر و مادرم باشم. 

پول همه چیز زندگی نیست، زندگی باید شریکی باشه. 

مردم داری برام مهمه

با بچه ها راحتم

طرفدار حق و عقلانیت💙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی تروما داره که جور دیگه تو زندگی مشترک خودشو نشون میده توجه کن بهشون نکن کاری که من کردم و تهش هی ...

یعنی میگی مشکل داره؟ 

من اینو فهمیدم با سختی بزرگ شده نه رفاه. ولی خب زندگیش رو جمع کرده و واقعا آدم خیلی شارلاتان یا بدی هم نیست

طرفدار حق و عقلانیت💙 

آره حس کردم وابسته هم هست. ولی خب کار هم کرده و زندگیش رو جمع کرده تقریبا. سختی کشیده است واقعا

من منکر سختی کشیدنش نشدم عزیزم خیلیادرکنار کاری بودن وسختی کشیدن خیلی وابسته هستن 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

من منکر سختی کشیدنش نشدم عزیزم خیلیادرکنار کاری بودن وسختی کشیدن خیلی وابسته هستن

خب آخه دارم فکر می کنم چه جوری پس زندگی ساخته برای خودش

یه جوری تضاد داره انگار. 

آره خیلی چسب خانواده اش هس

طرفدار حق و عقلانیت💙