2777
2789
عنوان

پسره سی وشیش سالشه از نظر همه جوون ولی دختر سی وشیش ساله پیرع

| مشاهده متن کامل بحث + 5941 بازدید | 202 پست
اگه برای ازدواج میگیاین متاسفانه واقعیت تلخ جامعه ماستبرای پسر 36 سالشون میرن خواستگاری دختر 20 ساله ...

بنظرت قیافه خونواده خوب اینا اصلا ملاک قرار نمیگیره 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت قیافه خونواده خوب اینا اصلا ملاک قرار نمیگیره

ممکنه ملاک قرار بدن بعضیا اینا رو هم ولی متاسفانه سن دختر رو ملاک خیلی مهمی میدونن خیلیا 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دقیقا پسرا تو هر سنی بازم فرصت دارند

سر همونه گلزار پیر با یه دختر بیس سال کوچیکتر

ازدواج کرد با تهی با یه دهه ۸۰

و تا ۷۰ سالگی ام بچه دار میشن 

بنده خدا دخترا اصلا انگار فرصت ندارن و سریع فرصتاشون تموم میشه

سنشون می‌ره بالا بچه دار نمیشن یا کسی باهاشون ازدواج نمیکنه

ممکنه ملاک قرار بدن بعضیا اینا رو هم ولی متاسفانه سن دختر رو ملاک خیلی مهمی میدونن خیلیا

تو مجردی ؟

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

[QUOTE=399686137]دقیقا پسرا تو هر سنی بازم فرصت دارند سر همونه گلزار پیر با یه دختر بیس سال کوچیکتر ازدواج کرد با ت ...[/QUOTE

آره خیلی بده من سنم بالا جدا هم شدم 🥺

تو مجردی ؟

بله 27 سالم میشه به زودی

یه خواستگار هم تا حالا خونمون نیومده 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نه اصلا اینطور نیست به نظر من

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بله 27 سالم میشه به زودییه خواستگار هم تا حالا خونمون نیومده

ولی ناامید نباش عزیزم من چند تا از فامیلام سن ۳۴ بودن با پسر هم سن خودشون ازدواج کردند اونم سنتی 

بله 27 سالم میشه به زودییه خواستگار هم تا حالا خونمون نیومده

اصلا هم قبلش خواستگار جالبی نداشتن

اینجا به سی ساله ها هم میگن پیر میگن بچه نیار سی سالته پیر شدی !!

کی گفته سی سال پیره تا سن چهل و یکی دو سالگی بچه بیاری خیلی هم خوبه تازه بچه هایی که تو سن سی و پنج به بعد دنیا میان خیلی هم باهوش ترن تو اقوام ما هستن بچه های که بعد از سی و پنج سالگی مادرشون دنیا اومدن جوری رفتار می کنن که انگار آدم بزرگن خدا شاهده،اصلا آدم می مونه یه کارایی می کنن از صد تا آدم بزرگ بهتر

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

شما ب خودت برس گه میخوره کسی بگه پیری

ماشالله مردم ما هم عقلشون به چشمشونه و فقط ظاهر رو میبینن

بارها دیدم دختر دهه هشتادی خواستگار چهل ساله اومده براش میگه ظاهرش معلوم نمیکنه یعنی چون طرف بوتاکس کرده فکر میکنه دگ ایرادی نداره اختلاف سنی

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

[QUOTE=399686137]دقیقا پسرا تو هر سنی بازم فرصت دارند سر همونه گلزار پیر با یه دختر بیس سال کوچیکتر ...

نه بابا چه بدی بزور که نمیشه زندگی کرد 

خب مهریه نگرفتی؟برای خودت زندگی بساز

الان که دیگه یکسری پسرا اولویتشون خانمی که تجربه داشته

تو اقوام ما پسر مجرد با مطلقه دیدم ازدواج کرده

نه بابا چه بدی بزور که نمیشه زندگی کرد خب مهریه نگرفتی؟برای خودت زندگی بسازالان که دیگه یکسری پسرا ا ...

ن عزیزم نگرفتم