2777
2789
عنوان

پسره سی وشیش سالشه از نظر همه جوون ولی دختر سی وشیش ساله پیرع

| مشاهده متن کامل بحث + 7144 بازدید | 213 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ترسناک‌تر از مرد ۳۵ ساله نیست که حالا فکر کنه جوونه!زن ها در کل خیلی بهتر میمونن!خودم یکیش بالا ...

عملی چیزی انجام دادی یا ژنتیکی خوبی 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

ز کی تا حالا زن ختر ۳۵ سال پیره تو تهران که ۳۵ سالگی ازدواج می‌کنند😆😁

تهران ک بعله اونجا که تازه به سن ازدواج رسیدن 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

من فقط تو این سن چه مرد چه زن واسه بارداری پیر میدونم ،وگرنه جوونن 😁

نگوووو عزیزم 

خیلیا تو این سن تازه مورد مناسبشونو پیدا میکنن 

حداقل ی دونه بچه دیگه دوست دارن داشته باشه 

حرف دلمو زدی

۲۵ سالمه به چشم همه پیر دخترم 

چرا؟ چون هم سن هام بچه دارن

هفته پیش خواستگار ۳۵ ساله برام اومده

۱۰ سال تفاوت سنی فقط به جرم اینکه سنم بالا رفته

پسره کلی ایراد داشت

بد قلب، خانواده بسته

مامانم میگه باید بری وگرنه باید بمونی تا ۹۰ سالگی

هر کس یه جوری بدبخت میشه دیگه تو هم اینجوری بالاخره هر پسری یه عیبی داره

بابام میگه باید بری چون سنت بالا رفته

به زور رد شون کردم اما یه هفته اس دارم گریه میکنم اندازه گوهم برای خانواده ام ارزش ندارم

حرف دلمو زدی۲۵ سالمه به چشم همه پیر دخترم چرا؟ چون هم سن هام بچه دارنهفته پیش خواستگار ۳۵ ساله برام ...

آره عزیزم منم مثل خودت 💔

اخه پسر این سنی جذاب تره تا 20 ساله

آره جذاب تره 

نگوووو عزیزم خیلیا تو این سن تازه مورد مناسبشونو پیدا میکنن حداقل ی دونه بچه دیگه دوست دارن داشته با ...

من نظر خودم و گفتم اینه، کلی مسلما این نیست  ..کلا سن بالا واسه بارداری نمیپسندم‌ 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

اگه برای ازدواج میگی

این متاسفانه واقعیت تلخ جامعه ماست

برای پسر 36 سالشون میرن خواستگاری دختر 20 ساله

خواستگاری دختر 33 ساله نمیرن میگن پیره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اگه برای ازدواج میگیاین متاسفانه واقعیت تلخ جامعه ماستبرای پسر 36 سالشون میرن خواستگاری دختر 20 ساله ...

ارههه