2777
2789
رنگ مبلای من ولی سبکش کلاسیکه منبتای ظریف طلایی داره

برای من کلاسیک سفید صدفی با ورق طلا ست و پارچه اش شیری رنگ

برای همین دوست دارم مبلای تی وی روم رو شیری و سبز کنم🥰

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
برای من کلاسیک سفید صدفی با ورق طلا ست و پارچه اش شیری رنگبرای همین دوست دارم مبلای تی وی روم رو شیر ...

وای فکر کنم اون کلاسیک  ی فرشم خیلی بیاد عکسش رو نمیفرستین گلم 

من مامان میشم ☺️💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من کلاسیک سفید صدفی با ورق طلا ست و پارچه اش شیری رنگبرای همین دوست دارم مبلای تی وی روم رو شیر ...

خیلی قشنگه باسلامتی عزیزم 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خیلی قشنگه باسلامتی عزیزم

ممنون عزیزم شما هم خیلی خوش سلیقه ای بانووو🥰

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ممنون عزیزم شما هم خیلی خوش سلیقه ای بانووو🥰

ممنون عزیزه دلم😍

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم