2777
2789
عنوان

موی سگ خوردم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 38 پست
🤣🤣این همه موی خودمون رو خوردیم زنده ایم شما موی سگ خوردی اینجوری میکنی اخه

کامنتای این تاپیکو بخون 

یجوری دارن‌ تو سر خودشون‌ میزنن و عوق‌ میکنن‌ 

انگار خودشون خیلی تمیزن‌ 

با یه مو هیچی نمیشه‌ 

خارجی ها اکثرا بچه هاشون و با سگ و گربه بزرگ میکنن‌ 

و سیستم ایمنی بچه هاشون‌ هم خیلی قوی میشه

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

کامنتای این تاپیکو بخون یجوری دارن‌ تو سر خودشون‌ میزنن و عوق‌ میکنن‌ انگار خودشون خیلی تمیزن‌ با یه ...

من والا جواب اون کامنتا رو اصلا ندادم

حتی یکی نوشت نجس شدی رفت!!

واقعا سطح شخصیت و خانواده مشخصه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامنتای این تاپیکو بخون یجوری دارن‌ تو سر خودشون‌ میزنن و عوق‌ میکنن‌ انگار خودشون خیلی تمیزن‌ با یه ...

ببین یه تار موی سگ رو به این انسان ها نمیدم

3 روز پیش من با سگا هرجا پارکی برم دوست میشم ولگرد یکی از دخترا گفت دست نزن نجس و کثیفه گفتم از انسان ها بهتره 🖤

فداشون بشم الهی که نمیتونم کمک شون کنم

🤮🤮🤮🤢🤢🤢نجس شدی رفت

انسان با یه موی اشتباهی‌ خوردن نجس نمیشه‌ 

انسان زمانی نجس میشه که اعمالش بد باشه مانند آزار موجودات چه انسان چه حیوان‌ 

انسان با یه موی اشتباهی‌ خوردن نجس نمیشه‌ انسان زمانی نجس میشه که اعمالش بد باشه مانند آزار موجودات ...

دمت گرم

نجس به کسی میگن خوبی کنی فرداش یادت بره طرف چه خوبی هایی بهت کرده

ببین یه تار موی سگ رو به این انسان ها نمیدم3 روز پیش من با سگا هرجا پارکی برم دوست میشم ولگرد یکی از ...

حق داری بخدا 

هیچ آزاری نمیرسونن‌ این سگ و گربه ها ولی انسان آزار میرسونه با زبانش با رفتارش‌ 

فقط باید یه شغل داشته باشی که مستقیما با آدمای جامعه در ارتباط باشی ، اونموقع میفهمی انسان ها چه آزار هایی میتونن بهت برسونن

حق داری بخدا هیچ آزاری نمیرسونن‌ این سگ و گربه ها ولی انسان آزار میرسونه با زبانش با رفتارش‌ فقط بای ...

دقیقا

دنیا خیلی بد شده

من تو بدبختی هام میرم پیش سگا اروم بگیرم 

میبینم شون جون میگیرم چجوری میان سمتم و بغلم میکنن 

ولی انسان ها سال به سال یادی نمیکنن اگر تو بمیری و بگن چرا نبود و گریه کنن

سال به سال خوبی هاتو فراموش میکنن

دروغ میگن

ازار میرسونن 

کثیف به تن ادما و سگ ها نیست به ذات اوناس

بخشیدن باید بلد باشیم

کینه نگیریم

کمک کردن بلد باشیم که همه ی این هارو حیوان و پرنده خدا بلده با غریزه شون ما انسان ها نه 

خدا خیرت بده زدممیگه هیچی نمیشه تازه اگر انگل زدایی کرده باشه هیچی نمیشه اخرین بار ۲ ماه پیش قرص انگ ...

خب خداروشکر

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️