2777
2789
برا زايمان ديگه پيشش نرفتم  دكتر تكلو عملم كردن يكي از بهتريناس به نظرم

سزارين ؟؟

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻
منم خیلی دوسش دارم ولی بعضیا ی چیزایی گفتن دودل شدم

همکار خواهرم پیشش زایمان کرد بچه ی چهارکیلو و دویست رو به زور کشید بیرون ببخشید علنی کامل جرش داد کلا فقط میگه طبیعی 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهميدي تكون هاش كم شده ؟؟  يكم توضيح ميدي ؟؟

نه عزیزم نفهمیدم حتی تواون ی هفته جفتم داشته کنده میشده شکمم تکون میخوردمن فکر میکردم حرکتاش قویتر شده

نه عزیزم نفهمیدم حتی تواون ی هفته جفتم داشته کنده میشده شکمم تکون میخوردمن فکر میکردم حرکتاش قویتر ش ...

اخي 

انشاالله خدا يك سالم و خوشگلو بندازه تو دامنت ❤

تيكرتو بردار خودت بيشتر اذيت ميشي 

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻

من مهر ماه ۹۷ پیش ایشون زایمان داشتم ا۰صلا ازشون راضی نیستم چون بند ناف دو دور دور سر بچم پیچیده بود با این حال تشخیص ندادن که سزارینم کنم بعد با دستگاه بچمو کشیدن بیرون وقتی به دنیا اومد علایم حیاتی بچم افت داشت.حتی ایشون چهار تا بخیه خوب هم نمیتونن بزنن.پیش دو تا دکتر دیگه رفتم گفتن کدوم ماما تازه کاری بخیه زده.

سلام دوستان عزیز

من همین دیروز 4\4\98پیش دکتر رفتم فریده انصاری خیلی خوش برخورد فهمیده مهربون با حرف زدنشون دلگرمی میده خیلی هاهم من پرسیدم زایمان داشتن پیش ایشون بسیار راضی‌بودن یکم سرشون شلوغه ولی خیلی کاربلده مادرانه برهورد میکنه باهات سنش زیاده ولی از حوصله نیوفتاده عالییه😘 

من موقعي كه بچه اولومو حامله بودم با كلي شور و ذوق ميرفتم مطبش بماند كه چقد منتظر ويزيت ايشون ميموند ...

خوبه ک حرف اضافی نمیزنه نمیپیچونت مثل بقیه دکترا دروغ نمیگه ک الکی ازت پول بگیره

من مهر ماه ۹۷ پیش ایشون زایمان داشتم ا۰صلا ازشون راضی نیستم چون بند ناف دو دور دور سر بچم پیچیده بود ...

ما سه تا بچه هستیم مامانم کلا پیش ایشون بوده خاله هام همه بچه هاشون  حتی دوستامونم پیش ایشون بودن کلی راضی هستیم