2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 84741 بازدید | 640 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته کار شما زیاد اوکی نبوده ولی قبلش باید بهش بگی من شوخی میکنم تو اگه جدی هستی نگه داره واسه خودت بدترین کار هم که کرده باشی حق سیلی نداره سریع قهر و دعوایی بزرگی راه بنداز وگرنه عادت میکنه

کاربر جدید نیستم کاربری قدیم تعلیق شد 

مگ باید پدر ادم ادم رو بزنه 😆 مگ کاری کردی ک بزنتت مگ بابا های ما صبح ها از خواب پا میشن مادرمون رو ...

فداتشم انگاری خوابت میاد که خوب متن رو نخوندی گفتن پدرم مادرمو تا حالا یه داد هم سرش نزده نگفتم سر من بعدشم خیلی خوشم میاد که داری از کتک های همسرت دفاع میکنی و عادی سازیش میکنی آفرین پس به شوهرت ازش سپاسگزار باش بابت اینکه تو عصبانیت انقدر باهات مدارا میکنه همچین کسی نصیب هرکسی نمیشه اتفاقا تازه نامزد کردم‌اگه یکبار بخواد دست روم بلند کنه یک لحظه باهاش ادامه‌نمیدم چون ارزش خودمو میدونم گرچه میدونم هیچوقت همچین کاری نمیکنه 

اصلا مهم نیست حق داشته بزنه یا حق با کی بوده چرا وقتی یه زبون تو دهنشه باید کتک بزنه.یعنی چی شوخی نکن برادر شوهر مثل برادر خود ادمه.یبار یه حرکت اشتباه زد توعم بزن تو صورتش ببین باهات چیکار میکنه توهم الان همینکارو بکن

توی پاها کجا میشه دقیق😂😂😂بابا خب مث برادره چرا مگه چیه شوخی کردن

واقعا برادر نیست

اصلا از این دید بهش نمیشه نگاه کرد

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

از الان دست بزن داره حواست باشه

الکی هم نگو که حق داشت و عصبی شد و فلان

تمام رفتارهای یک مرد کم کم و توی همچین مواقعی خودش رو نشون‌ میده

میتونست تذکر بده نه که سیلی بزنه اون دیگه نمیشه بهش گفت مرررررد 

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

والا ما این شوخی ها رو مجاز میدونیم.....نمیدونم چرا بقیه انقدر گارد گرفتند واسه اسی

همين شوخي هاي ساده يواش يواش كار رو به جاهاي باريك ميرسونه. 

برادرشوهر ادم نامحرمه. اين شوخي ها واقعا معني نميده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من برادر شوهرام پسر عمم میشن از کوچکی هم رو ی سفره بزرگ شدیم باهم روبوسی میکنیم اینم بگم خانواده مذه ...

نماز وروزه به تنهایی نشان مدهبی بودن نیست احکام خداسلیقه ای نیست هرجی رودوست داری انجام بدی