2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 82602 بازدید | 640 پست
چرندیات من تاحالا شوهرم زیاد دست روم بلند کرده منم زدمش نیازی ب طلاق نیس اگ ب دست بلند کردن بود ک ا ...

مگه میدون جنگه که اون زده تو هم بزنیش؟؟؟

طفلی بچه هایی که تو این خونه ها بزرگ میشن چیا میبینن و یاد میگیرن 

صد در صد ، 

چرا خودتو  در نگاه دیگران پست میکنی برادرشوهرت زد کاملا جدی و با وقار باید باهاش برخورد میکردی !

شوهرت بی غیرت نیست که بخواد ببینه زنش با مرد دیگه شوخی دستی میکنه حالا باشه که بردارش باشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه عهد قلقلک میرزاست؟؟؟یا فرهنگ یه خانم اینقدر پایینه؟؟؟از نظر من زندگی که توش کتک کاری باشه جهنمه ...

یه خانم با شخصیت حد خودش رو میدونه

اونم با وجود تذکرایی که از شوهرش گرفته

مگه شوهره هویجه

اصلا شوهر هیچی

در شان یه خانومه این رفتار

شوخی کلامی هم هزار مشکل ایجاد می کنه چه برسه به شوخی فیزیکیتهش فقط دردسر و‌بدنامیش برا خانوماسمث نام ...

چی یگم والا منم 

کار همسرشونو تایید نمیکنم در وهله ی اول باید میرید ب برادر خودش

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
یه خانم با شخصیت حد خودش رو میدونهاونم با وجود تذکرایی که از شوهرش گرفتهمگه شوهره هویجهاصلا شوهر هیچ ...

شوهرش اگه خیلی غیرت داشت به برادرش تذکر میداد نه که به اون زورش نرسه بیاد به زنش سیلی بزنه 

واقعا آدم متعجب میشه از اینجور طرز فکرها

مذهبی رو چی معنا میکنی؟ مذهبی یعنی مقید به احکام الهیاحکام هم روزه داره هم نماز هم محرم نامحرم و....

ولا از بردار بهم نزدیکترن از کوجکی باهم‌بودیم همسنیم مدرسه رفتنمون باهم حتی کفش نداشتیم‌کفشا هم میبردیم مدرسه مثلا من تایم صب اون عصر ما پیش خانواده هامون درس نخوندیم چون عشایر بودن اونا من و برادرم و پسر عمه دختر عمه هام یجا درس میخوندیم از اول ابتدایی تا وسطاراهنمایی

اسمش هرچی میخان بذارن اما ما خواهر برادریم

والا ما این شوخی ها رو مجاز میدونیم.....نمیدونم چرا بقیه انقدر گارد گرفتند واسه اسی

بخاطر اینکه هر خانواده باهم فرق می‌کنه

بعدم شوهر اسی به چیز از برادرش می‌دونه که میگه دور باش ازش

حالا اصلا شوهر اسی که خوشش نمیاد بکنار فردا این برادرشوهر زن بگیره زنش خدا وکیلی ببینه شوهرش داره با زنداداشش ور می‌ره چه فکری میکنه؟؟

خیلی ساده انگارانه هست این طور فکر کردن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

شوهرش اگه خیلی غیرت داشت به برادرش تذکر میداد نه که به اون زورش نرسه بیاد به زنش سیلی بزنه واقعا آدم ...

مگه نمیدونی پسرا دود.ول طلان

کی میخوای اینا رو یاد بگیری؟🤪😂

پسر رو فقط باید تعظیم کرد بهش

حالا اگه دختره میزدش

اونم نه ب ناحق بلکه دلیل داش

قطعاطلاق میدادن

نماز وروزه به تنهایی نشان مدهبی بودن نیست احکام خداسلیقه ای نیست هرجی رودوست داری انجام بدی

مگه من‌گفتم‌ فق اینان اینا عادین برا ما منطورم اینهک خانوده ازادی نیستیم

بعدشم قضات با شما نیست

نظرت محترمه

تو ی پیام همه جیز توضیح دادم برای ی دوستی

مگه من کار شوهرت رو تایید کردم؟

میگم یه زن نباید به احدی اجازه بده اینقد باهاش صمیمی شه

اصلا شوهره نبود و نمیدید

به نظرم اسی بیشتر از سیلی شوهرش باید از شوخی فیزیکی با برادر شوهرش ناراحت باشه

شوهره بیخود کرده

ولی هر کسی  نمیتونه خودش رو اون لحظه کنترل کنه