2777
2789

من دوبار کنکور دادم نشد ترازم  خوب بود 

فرهنگیان هم آوردم با تراز 10هزار نشد 

خیلی بد شانسی آوردم

بابام افتاد سکته کرد فلج شد 

مامان بشدت عصبی دارم

گرفتم کتابامو فروختم ک بتونم باهاش زندگی کنم نشد

زندگی ک با 300400 نمیچرخه 

حقوق بازنشستگی بابام 8.5تومنه

ب من کم میدن 

آقا سرکار هم نمی‌زارن برم اصلاا

دارم میمیرم 

درس نمی‌خونم هیییچی فقط کار خونه گوشی خواب 

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل کن به الله چیه هی خودکشی خودکشی وای دیونم کردین دیگه انگار فقط شماها اتفاق براتون پیش میاد

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

شرایط سخته ولی اگه مرگ راه چارش بود همه انجامش میدادن.. 

وقتی تراز 10 هزار گرفتی یعنی بچه درس خونی بودی و میتونی برگردی باز ب کنکور و نتیجه خوب بگیری 

فرهنگیان نشد که نشد 

تایم داری از الان برای 1405 بخونی.. 

هیچکس دلش برات نمیسوزه ،منجی توی آینه هست.. خودت باید دست خودتو بگیری شرایطتو عوض کنی 

کتاب میتونی دست دوم بگیری باز.. ویدئو آموزشی اینا هم که تو تل میذارن 

تو امید مامان باباتی خرابش نکن باشه؟ :) 

میدونم سخته ولی تو از پسش بر میای.. 

تنها راهی که داری تو این شرایط درس خوندن هست . اگر هم کتاب نداری من یک کانال تلگرام میشناسم تمام کتاب ها رو چاپ جدید رایگان میذاره به صورت پی دی اف می تونی استفاده کنی! اگر هم شرایط خونه خوب نیست برو کتابخونه

*به حرف اونایی هم که میگن ازدواج کن گوش نده:)

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

چاره کارت شوهر خیلی خیلی پولدار و ادامه تحصیل بعد از ازدواجه عزیزم خودتو نجات بده با یه ازدواج عالی

اصلا شوهر کردن راه حل نیست چرا نمیتونه دل پدر مادر شو به دست بیاره که بره سرکار یکم زرنگی میخواد 

ینی چی نمی‌ذارن بری سرکار یکیو واسطه کن بذارن بری

اصلا تو شهری زندگی میکنم که کار زیادی ندارم

ب خیلیا رو زدم ی کار خوب بهم بدن گفتن نیرو نمی‌خوایم

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست