2777
2789
عنوان

اونایی کهبچه پیش دبستانی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 50 پست
مهمترینش هم آغاز آ بوده شاید هفت هشت شعر هم فرستاده تو گروه برای حفظ کردن زیاد نیست اینقدر شعر؟

والا برا پسر منم ۶ ۷ تایب شعر فرستاده با سوره توحید ولی اینجوری نیس که بگه بهشون یاد بدید تو خونه خودش تو کلاس اونقدر تکرار کرده که میشه گفت تقریبا حفظن بچه ها همشو

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال گذشته رفته

حروف الفبا کامل یاد دادن با فلش کارت یلد دادن که مثلا سبد س داره

و بقیه حروف

دست ورزی

کاردستی بازی هرماه یه کتاب داشتن 

۳ تا جزوه ریاضی و آواشناسی و دست ورزی برای خونه داشتن تمرین میکردن هر روز

آموزش اعداد و رنگ ها فصل ها

کلاژ و خیلی چیزهای دیگه ۴ شنبه ها هم روز اسباب بازی بود و سیب زمینی سرخ کرده ورزش هم میکردن

پارک و سینما هم میبردن 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
به دختر منم در این حد یاد میدن آ و ب یاد دادن شعر اینا ار رباصی تا عدد ۲ و انواع خط بزرگ کوچیگ علوم ...

ارهه همش فکر میکردم نکنه زیاد کار کنن بگه خسته بشه پس عادیه عیبی نیس

حروف الفبا که ممنوعه ولی مراکز غیرانتفاعی واسه جذب مردم، الفبا یاد میدن.. به نظرم خوبه .. گناه داره ...

اره غیرانتفاعی میره پسرم همش میگفتم نکنه زیادی یاد بدن بگه زده بشه از درس ولی خداروشکر پسرم امسال بدون بهونه میره مدرسه و اذیت نمیده برا تکالیفش

بچه سواد نداره چجوری شعر حفظ کنه؟ مادر کمک میکنه؟؟

خوده معلم اینقدر تکرار میکنه تا بچه ها حفظ بشن اخر ماهم کارایی که انجام داده رو میزاره تو گروه که هم متوجه بشیم گه چیزایی کار کرده هم اگه بچه جاییش حفظ نشده بود یادش بدیم

والا خبر ندارم دخترم ی دونه دفتر شطرنجی داره روزانه یک صفحه الگویابی دارن

پسر منم دفتر شطرنجی داره ولی خب کتابای دیگم هس که اصلا خونه نمیارن و خود معلم تو مدرسه باهاشون کار میکنه و اخر هر روز کلیپشو میفرسته داخل گروه کارایی که همون روز انجام دادن رو

خوده معلم اینقدر تکرار میکنه تا بچه ها حفظ بشن اخر ماهم کارایی که انجام داده رو میزاره تو گروه که هم ...

درسته مرسی عزیزم 

بچه ایی ک من معلمش شدم خانواده ش خیلی مشکل دارن وقت نمیکنن کار کنن 

خودم دارم الفبا یاد میدم ک ققط خوندن نوشتن بلد شه ب همون روش قدیم خودمون

نمیدونستم انقدر عوض شده همه چی 

یا حسین
اصولا نباید الان وارد حروف بشن ولی لوحه نویسی یه همچین چیزی دارن .

درحد تشخیص بدن هس نمیدونم لازمه یا نه گفتم بپرسم ببینم برا مدرسه های دیگه چه کارایی میکنن

اره غیرانتفاعی میره پسرم همش میگفتم نکنه زیادی یاد بدن بگه زده بشه از درس ولی خداروشکر پسرم امسال بد ...

آره اگه اینطوره که خیلی خوبه.. نقاشی، شعر، همکاری، معاشرت، با مفهوم مدرسه و نظم آشنا بشن.. 

قل هوالله سر زد از افق پاییزه پاییزه روزسالمند روز استاندارد روز پرستار کاردستی با برگ حیاط ورزش دای ...

خوبه پس تقریبا مشابه همه کاراشون گفتم نکنه ی وقت زیاده روی کنن بچه خسته بشه

نمیدونم والا براهمین پرسیدم اخه مدرسه پسرم کار میکنن باهاشون البته نکه بگه ها بنویسن همینکه تو جمله ...

عزیزم این تشخیص دادن نشانه هاست برای این که چشم و گوششون آشنا بشه با حروف

سال گذشته رفتهحروف الفبا کامل یاد دادن با فلش کارت یلد دادن که مثلا سبد س دارهو بقیه حروفدست ورزیکار ...

چقدر خوب پسر من ولی کتاباشون همه تو مدرسه میمونه و خونه نمیارن ولی ی دفترمشق دارن که مثلا حرف آ یاد دادن چن تا جمله مینویسیم تا بچه ها آ رو پیداکنن و دورش خط بکشن بعد ۶ تا نقاشی میکشیم که توش آ باشه و بچه ها رنگش کنن و حرف جدیدو تشخیص بدن بعد مولا میگه ی صفحه خط شکسته بکشن ی صفحه خط منحنی و...