2777
2789
عنوان

اونایی کهبچه پیش دبستانی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 50 پست
فعلا که یک ماه رو رد کردن .اما عدد یک رو فقط گفتن با خط شکسته خمیده و سه گوش و .....

پسرمنم شعر اتشنشان و پلیس و سلام و شعر روز پرستار و سوره توحید و دعای سرسفره و حواس پنچ گانه و چینه ریاضی و مربع و خط منحنی و شکسته و... البته ی دفتر مشقم جدادارن براتوخونه هرحرفی که یاد میده میگه بنویسین تا بچه ها رنگش کنن بعد چن تا جمله بنویسین که بچه همون حرفو پیدا کنه بعد ۶ تا نقاشی بکشین که همون حرف توش باشه و بچه ها رنگ کنن 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اعداد شمردن سوره ها دفتر شطرنجی بیشتر بازی محوره الفبا هنوز کار نکردن

بنظر منم زوده نمیدونم چرا عجله دارن

من مدرسه اش قرآنی فقط آموش حروف الفبای قرانی پتج شش تا کتاب دارن علوم و ریاضی و چیزای دیگم هست ولی ب ...

خداروشکر پسر منم عاشق مدرسه شده ولی پارسال مهد نمیرفت بازیگوشی میکرد منم مدرسشو عوض کردم

الگویابی دست ورزی بیشتر بازی میکنن تعادلی تمرکزی

ریاضی و علوم و زبان اموزیم دارن تو این مدرسه ولی پسرم ظاهرا با درس و مدرسه کنار اومده 

بله الفبا در حد اینکه شکل صداشو بشتاسن بتونن چندتا مثال بزنن

ارهه همین با پسر منم درهمین حد کار میکنن 

ریاضی و علوم و زبان اموزیم دارن تو این مدرسه ولی پسرم ظاهرا با درس و مدرسه کنار اومده

والا خبر ندارم 

دخترم ی دونه دفتر شطرنجی داره روزانه یک صفحه الگویابی دارن 

الحمدلله رب العالمین ...
اینکه بخواد آ رو بنویسه نه ولی عکس میخواد مثلا از آتش نشان یا آهو... سوره شعر خوانی

اره همین نمینویسن فقط باید تو جمله تشخیص بدن