2777
2789
مثالی هس ک میگن دزد ب دزد بزنه شاه دزده،حکایت اینا شده،یعنی دولت برای هرسکه از اون مالیات در میاد حا ...

عجب

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما زحمت بکش رفتی خواستگاری بگو من ۴۰۰ تا میدم ک خیالشون راحتشه. دقیقا چ فکری کردین همچین حرفی زدین؟ ...

هیچکس از سر خوشی طلاق نمیگیره .

کل حق و حقوق زن زیر دست شوهرشه.

یعنی شوهرش تا آخر عمر هم باشه میتونه طلاقش نده و خانم ناشزه میشه .

دیگه فکر کن مهریه هم بشه هیچ ، دیگه مردا گستاخ میشن .بعدشم کسی قصد جدایی داشته باشه اصلا ساده نیست ، ۱۰ تا کفش بایستی توی رفت و امد دادگاه و پاسگاه پاره کنه ، رسما دهن خانم صاف میشه 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
داداش آروم باش!بنده خدا بچگی کرد یه حرفی زدکوتا بیا شما

بچگی کرد یعنی چی؟ چراباید ی چی بپرونه ک دوتا لایک از جنس مخالف بگیره! 

با این وضع اقتصاد و گرونی ب اندازه کافی کمر مردم شکسته و سفرشون داره کوچیک تر میشه. 

ایشون داره میگه ۱۴تا چیژی نیست.  ن واقعا خودت میتونی بدی ک میگی چیزی نیست با فقط میخوای دوتا لایک بگیری و بگن افرین کاش اطرافیان ماهم مث تو بودن! 

ماه ب ماه بده؟ کجا رندگی میکنی ک از حقوق کارمند و کارگر خبر نداری؟؟؟ زندان رو برداشتن؟ زحمت بکش ی سر ...

با آمار خیانت مردهای متاهل آشنایی داری؟

با حق طلاقی که برای مرده آشنایی داری؟

با ارث زن که نصف مرده آشنایی داری؟

با دیه زن که نصف مرده آشنایی داری؟

با حق حضانتی که برای مرده آشنایی داری؟

با این همه حقی که دارید تنها چیزی که باید بدید یه مهریه اس که اونم کم مونده براش گریه کنید.

هیچ اکثرشون سالی یک سکه سهله هیچ ربع شو نمیتونن بدن

نمیتونن غلط میکنن زن میگیرن 

نمیتونن غلط میکنن ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا سکه میندازن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
بچگی کرد یعنی چی؟ چراباید ی چی بپرونه ک دوتا لایک از جنس مخالف بگیره! با این وضع اقتصاد و گرونی ب ان ...

شما مهریه قبول نکن

اون خودش می دونه

بیش از اندازه جوش آوردی

آروم باش

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

آره زود سهم خودشو پیاشاپیش برمیداره این وسط هم آقا هم خانوم جفتشون بازنده ان،فقط خیرشو اینا میبرن با ...

بله در نهایت خانواده ای ک از هم پاشیده بازنده هستن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

نمیتونن غلط میکنن زن میگیرن نمیتونن غلط میکنن ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا سکه میندازن

من ب غلط کردن یا نکردنشون کار ندارم،سکه اون موقع بود ک همه توانائیشو داشتن ولی الان هیچ میلیادرش نمیتونه،بخاطر همینه الان کسی حاضر نیس ازدواج کنه

هیچکس از سر خوشی طلاق نمیگیره .کل حق و حقوق زن زیر دست شوهرشه.یعنی شوهرش تا آخر عمر هم باشه میتونه ط ...

ببینید من کاری با سرخوشی اصلا کاری ندارم. 

حرف من چیز دیگس 

ک ايشون میاد ی حرفی میزنه بعدشم بیاد ادامه اش رو بگه. 

ن اینکه بگه من خودم اقام موافق ۱۴ تا نیستم چون مرد میتونه طلاق بده. 

این حرف اصلا معنی داره؟ 

اون کسی هم ک بخواد طلاق بده مطمعن باشید میده چ یکی باشه چ ۱۱۴ تا 

با آمار خیانت مردهای متاهل آشنایی داری؟با حق طلاقی که برای مرده آشنایی داری؟با ارث زن که نصف مرده آش ...

اینارو گفتین درست. 

حق مرد این وسط چی میشه؟ 

چ تضمینی هست زن فردا روزی خیانت نکنه؟ 

تضمین زن برا مرد این وسط چیه؟ 

در ضمن بالاتر هم گفتم کسی ک ذاتش خراب باشه ۱۱۴ تا سکه هم مهر کرده باشه بازم خیانت میکنه 

بله در نهایت خانواده ای ک از هم پاشیده بازنده هستن

این وسط جفتشون بازنده میشن،در واقع خودشون نمیخوان ک ب طلاق ختم بشه،سر بعضی مسائل متاسفانه پیش میداد دیگه جفتشون متزلزل و نابود  میشن 

ببینید من کاری با سرخوشی اصلا کاری ندارم. حرف من چیز دیگس ک ايشون میاد ی حرفی میزنه بعدشم بیاد ادامه ...

خب خانومم بخاطر اینکه بعد از طلاق پشتوانه داشته باشه مهریه می خواد

وگرنه مگه مغز چیز خورده بیاد زن یه عریبه بشه تمام اختیارشو بده دست یارو؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.