2777
2789
عزیز جان اینی که میگی هیچوقت تصویب نمیشه میدونی چرا؟چون دولت ازش سهم میبره😀

وا چه حرفیه؟

هر چقدر مهریه باشه میدن به خانم.

به دولت چکار داره

حالا تصویب هم میکردن خود شما یه چیز دیگه میگفتین

یه چیز میگن براشون به به چه چه کنن.وگرنه دنیای واقعیشون فرق داره

من خودم اقا هستم ولی حرف ایشون رو ب هیچ عنوان گردن نمیگیرم. 

۱۴ تا سکه همین الان میشه ۱۵۰۰ 

کدوم مردی میتونه ماهی ۱۰۷ ملیون بده برا ی سکه. اون هم اگه فیمت سکه ثابت بمونه ک نیست.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰۰۰ تا باشه یا ۱۰۰ چنان تو گرفتنش به دردسر میفتید که فرقی نداره حق طلاق خیلی ارزشمند تر مورد دیدم آقا ۶ سال خانوم رو کشیده دادگاه طلاق نداده برای اینکه نره خارج از کشور پیش خواهرش از اونور خودش زن صیغه کرده 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

یه چیز میگن براشون به به چه چه کنن.وگرنه دنیای واقعیشون فرق داره

شما مردا مثلا تنها ظلمی که در حقتون شده کلا همین یه مهریه و سربازیه که اینم از بس براش کارزار راه انداختید و گریه و زاری کردید آدم میمونه چی بگه بهتون

نه منم ۱۱۴ تا قبول دارمزندان هم برداشتن از مهریه پسر هیچی هم نداشته باشه قسطیش میکنن کار کنه ماه به ...

زندان را هم برنداشتن

فقط اگه مردی ۱۱۰ سکه مهریه بده سر صد و یازدهمی زندان نمی ره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

آقایون یه جوری رفتار می کنن انگار مهریه بصورت اتفاقی و شانسی و بدون دخالت اینا تعیین می شه. طرف با میل و اراده و عقل خودش تعهد می ده پولی رو به محض درخواست پرداخت کنه. بعد می گه نمی دم! نمی شه که.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
نه منم ۱۱۴ تا قبول دارمزندان هم برداشتن از مهریه پسر هیچی هم نداشته باشه قسطیش میکنن کار کنه ماه به ...

ماه ب ماه بده؟ کجا رندگی میکنی ک از حقوق کارمند و کارگر خبر نداری؟؟؟ 

زندان رو برداشتن؟ زحمت بکش ی سر تا زندان شهرت برو ببین چخبره بعد اینجا کامنت بزار ک من موافق ۱۴ تا نیستم باید بیشتر باشه. 

میدونی قیمت سکه چنده یا خبر نداری؟ 

همون ۱۴ تا رو خودتم میتونی بدی یا ی چی پروندی؟؟؟؟! 

با تورم اشنایی داری؟ 

۵ یا ۱۰ درصد فک میکنم برمیداره دولت از مهریه

بله

فعلا اجرایی نشده ولی مالیات بستن برا مهریا

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

وا چه حرفیه؟هر چقدر مهریه باشه میدن به خانم.به دولت چکار دارهحالا تصویب هم میکردن خود شما یه چیز دیگ ...

۱۰ درصدشو من شنیدم میگیرن 🤷‍♀️ هنوز به اون مرحله نرسیدم دقیق بگم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
شما مردا مثلا تنها ظلمی که در حقتون شده کلا همین یه مهریه و سربازیه که اینم از بس براش کارزار راه ان ...

من خانم هستم.ولی اون آقا درست میگن آخه کدوم مردی می‌تونه ماهی یه سکه بده .آنقدر راه فرار دارن که زن میگه مهرم حلال جونم آزاد.مگر اینکه مال و منال هنگفتی داشته باشه بشه توقیف کرد

ماه ب ماه بده؟ کجا رندگی میکنی ک از حقوق کارمند و کارگر خبر نداری؟؟؟ زندان رو برداشتن؟ زحمت بکش ی سر ...

داداش آروم باش!

بنده خدا بچگی کرد یه حرفی زد

کوتا بیا شما