خب شرایطتت که خوبه مطمئن باش آخر با یکی از همکارای خودت ازدواج میکنی کاش منم شاغل بودم
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
هرچی دوست داشتم هر کاری کرد با بهترین پسر ازدواج کرد
دیگه دور و زمونه عوض شده خودت باید بگردی پیدا کنی
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
من خواستگارم قدش 167 بود و هیکلی و تپلخونه داشت. ولی ماشین و موتور اصلا نداشتشغلشم کارگر کارخونه بود ...
اتفاقا من اصلا خواستگار قد بلند نداشتم و قد هم اصلا برام مهم نبود عقل سالم مهم بود ک نداشتن
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
منم مثل شما خیلی دوست دارم ازدواج کنم مخصوصا وقتی میبینم تو خانواده همه ازدواج کردن بچه دارن ناراحت میشم اما دیگ همه چیز و به خدا سپردم چون دیگ توان غصه خوردن ندارم و میخوام به فکر سلامتی و پیشرفت زندگیم باشم