2777
2789
با اجازه ات استارتر اگر آرایشگاه خوب برای همراهی میشناسی با قیمت خوب بهم معرفی کنی ممنونم

من خودم تو الغدیر میرم.یاس دو.کنار پارک.خانم بنی اسدی.از کارشونم راضی ام.عروساشون دیدم خوبن همراهی ندیدم تا حالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه ات استارتر اگر آرایشگاه خوب برای همراهی میشناسی با قیمت خوب بهم معرفی کنی ممنونم

کدوم قسمت میخوای؟ارایشگاه رک تو بهمنیار خوبه .اریکه و رومی و سوفیا هم خوبن ارایشگاه یک هم خوبه

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما

خانم محترم منظورت از پستی که گذاشتی چیه؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

خانوم محترم معنای پیامی که دیشب تو تاپیکم گذاشتی چیه؟ البته اگه خانوم باشی!

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
سلام عزیزم چه پیامی گذاشتم؟؟!!!

توی تاپیک آخرم برو آخرین پیام رو ببین صفحه ی دوم   نوشتی : چیزی زدی؟

احتمالا اشتباهی پیام زدم شاید برا تاپیک دیگه ای میخواستم بزنم...نمیدونم واقعااااا...معذرت میخوام...

کاش همون دیشب که پرسیدم منظورت چیه جوابمو داده بودی.... فقط خدا می دونه از دیشب تا حالا چه قدرررر ناراحت بودم... همش حرفت می یومد جلوی چشمم و با خودم می گفتم یه آدم چه قدر می تونه بی رحم و بی احساس باشه که به یه آدم ناراحت بگه تو  یه چیزی زدی و ناراحتیت از روی توهمه!... فکر کردم داری می گی تو یک ماده ای مصرف کردی که برای یه درخت عزا گرفتی!.. همش خودمو عتاب می کردم و می گفتم اگه تاپیک نمی زدی این حرفا رو نمی شنیدی.😢😢😢

کاش همون دیشب که پرسیدم منظورت چیه جوابمو داده بودی.... فقط خدا می دونه از دیشب تا حالا چه قدرررر نا ...

ای واااااای😔😔😔😔😔😔😥😥😥😥😥....خدا ببخشه منووووووو....من اعلانا ک زیاده همه رو علامت میزنم حذف میکنم متوجه نشدم پرسیدین..... خدا منو مرگ بده......خواهش میکنم ببخش ..... قصدم ناراحت کردن شما نبوده.... تو واقعیت کم حرف میزنم ک یه وقت کسی رو نرنجونم خیلی حواسم هس...حالا تو فضای مجازی یکیو ناراحت کردم... ببخش ترو خدا...اصلا یادم نمیاد تاپیکت چی بوده...شرمندم عذر میخوام...خدا بکشه منو....

ای واااااای😔😔😔😔😔😔😥😥😥😥😥....خدا ببخشه منووووووو....من اعلانا ک زیاده همه رو علامت میزنم حذف ...

خواهش می کنم... بزنی روی اسمم تاپیکام می یاد مورد آخری هست پیام شما تقریبا آخرین پیامه..

اشکالی نداره حالا که دلیلشو فهمیدم دیگه ناراحت نیستم.