2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا روشکر که اینا براتون فانتزیه من یکی میشناسم لنگه بابای اینا عوضی و خودشیفته در ضمن این فیلم ها نمادین هستن پدر خودخواه، زن ستیز و پست و...جوانان شایسته و باسواد ولی بیکار بدون سرمایه که سرمایه مادریشون رو صاحب شدن وقتی خواستن حقشون رو بگیرن کشته شدن و... با دید بازتری فیلم ببینید متوجه میشید مثل برادران لیلا

دیگه ببخشید شما خیلی اطلاعاتت کمه که میشینی با بچه میبینی

فیلم توی یاهست میداد دخترم علاقه داره به فیلم دیدن 

میدید منو صدا زد مامان پیر پسر رو گذاشتن 

نیم ساعت نبود نگاه میکردیم نفهمیدم اصلا موضوع چی بود

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

تازگیا نمیشه فیلم های ایرانی رو هانوادگی دید ای کاش رده سنی اول فیلم بزنن با دخترم ده سالشه داشتم نگ ...

کلا هر فیلمی رده سنی داره اگه اولش هم نزده میتونستین چک کنین ، منم دیشب دیدم قبلش گوگل کردم دیدم رده سنی بالای ۱۸ هستش . هر فیلمی رو که نباید با بچه دید آخه!

کلا هر فیلمی رده سنی داره اگه اولش هم نزده میتونستین چک کنین ، منم دیشب دیدم قبلش گوگل کردم دیدم رده ...

اره من بعد منم باید اول خودم توی گوگل چک کنم 

این فیلم سازها زحمتشون میشه بزارم کنار فیلم مثبت ۱۴مثبت ۱۶مثبت ۱۸

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اره من بعد منم باید اول خودم توی گوگل چک کنم این فیلم سازها زحمتشون میشه بزارم کنار فیلم مثبت ۱۴مثبت ...

جدا از خود فیلم که خیلی مثبت۱۸ بود صحنه های خشونتشم زیاد بود

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی