2777
2789
عنوان

مطلقه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 77 پست
نه بابا اصلا مسئولیت زندگی متاهلی سنگینه

بخاطر این طلاق بگیری شوهرتوبیچچاره کنی هیچ وقت خیر نمیبینی 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا از همون نگاه بد جامعه میترسم .بعدشم اینکه آدم عادت کرده و بدون رابطه بودن بعد طلاق خودش عذ ...

چی بگم والا با ناراحتی و سختی میگذرونه 

البته خواهرم خیلی دختر باشخصیت و آدم حسابیه جایگاه اجتماعی خوبی هم داره اما واقعا اذیت میشه 

بعضی ها هم برای همین رابطه هر از مدتی با یکی میرن برای اینکه نیازشون برطرف بشه کلا میوفتن تو یه رابطه های سمی که اصلا آخرش معلوم نیست چی میشه 

نگاه جامعه ،خانواده ،فامیل و دوست و آشنا و همسایه همه تغیر می‌کنه 

چی بگم والا با ناراحتی و سختی میگذرونه البته خواهرم خیلی دختر باشخصیت و آدم حسابیه جایگاه اجتماعی خو ...

والا من هر کی مطلقه دو رو برم دیدم همشون میرم صیغه مردای نمایشگاه دار و طلا فروش میشن بعد دو سه ماه تموم میشه می‌ره 

نه صرفا می‌خوام بدونم دنیای مطلقه ها چطوریه. حال میکنن باهاش یا نه

من یک بارتاپای جدایی رفتم ۵ ماه قهر بودم درخاست طلاق دادم

حتی خانوادمم پشتم بودن از لحاظ روحی مالی و... اما ن خوب نیست خونه خودم بهتر 

همه ی جوری بهت ترحم الکی دارم حتی شاید پشتتم بحرفننن 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
نه صرفا می‌خوام بدونم دنیای مطلقه ها چطوریه. حال میکنن باهاش یا نه

خیلی خوش میگزره 

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

والا من هر کی مطلقه دو رو برم دیدم همشون میرم صیغه مردای نمایشگاه دار و طلا فروش میشن بعد دو سه ماه ...

یعنی خودتم دنبال اینی؟

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n