2777
2789

دخترم ۳۵هفته و یک روز به دنیا اومده

از روز اول دستگاه نذاشتن و فقط یکروز با لوله اکسیژن وصل کردن بعدش از بغل فقط با یه لوله اکسیژن میاد از بغل 

بهم نمیدنش الان پنج روزه راهروهای بیمارستانم میگن باید موقع شیر خوردن سطح اکسیژنشو ببینیم باید مک بزنه زیر سینه

من اصلا سر در نمیارم دیگ خسته شدم سینه نمیگیره میخابه زیر سینه 

برا شماهم این مراحلو طی کردن؟

عزیزم پسر من ۳۳هفته بود نگران نباش این روزا میگذره

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرتون از اول سینه گرفت؟چجوری شیر میدادید بهش؟

پسرم انقد سر سینه گرفتن اذیت کرد که میدوشیدم تو شیشه بهش میدادم انقد اینجور ادامه داد که شیرم کم شد آخرشم شیر خشکی شد

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

پسرم انقد سر سینه گرفتن اذیت کرد که میدوشیدم تو شیشه بهش میدادم انقد اینجور ادامه داد که شیرم کم شد ...

😞به خدا راضیم تو شیشه بهش بدن ولی بدن بهم ببرمش ولی نمیدن

😞به خدا راضیم تو شیشه بهش بدن ولی بدن بهم ببرمش ولی نمیدن

تحمل کن عزیزم من و پسرم دو هفته بیمارستان بودیم اجازه بده کارشون رو بکنم اونا بهتر میدونن بذار با خیال راحت بری خونه

من اولین باره می‌شنوم همچین چیزی رو 

دختر من ۳۴ هفته دنیا اومد و پنج روزم تو دستگاه بود و من چون کرونا داشتم کلا اون مدت رو نرفتم پیشش و همچین چیزی هم کلا نشنیدم تا حالا چون تو یه گروهی هستم خیلی ها شرایط مشابه داشتن ولی کاری با شیرخوردن زیر سینه مادر نداشتن برای مرخص شدن 

يكي از نوه هاي ما نارس هم نبود اما مشكل داشت رفت توي دستگاه يك هفته نذاشتن ببينيم حتي چ شكليه و بعدش ...

مامانش چند روز ميرفت بيمارستان شير ميداد مي اومد خونه روزي چند بار و بعد دو سه روز مرخص شد 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

نگران نباش من دقیقا شرایط شما رو داشتم ولی دختر من میخواست بخوره شروع به مکیدن میکرد اکسیژنش میفتاد و دستگاه بوق میزد فکر کنم سیزده روز داخل آن آی سیو بود بعدش با داروی معده مرخص شد و الان سه سالشه