2777
2789
عنوان

مادرشوهرا احترام عروستون رو جلوی اقوام خودتون نگه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 28 پست
خیلی از مادرشوهرا نمیدونن وقتی به عروس شون احترام بزارن ،احترام خودشونو میبرن بالا .بیشعور و بیشخصیت ...

کاش رفت و آمد خودتون رو کمتر کنید حداقل تا وقتی از کارشون دست بکشن

آریایی و از نسل کوروش✨ 

باور کن راجب همه صدق نمیکنهبعضیا سواستفاده میکننبه نظرم بهترینش اینه که کلا رعایت کنی رفت و امد و اح ...

قبول دارم حرف تو .

مادر شوهر من هر کی ازم تعریف کنه میشینه میگه شما نمیدونید اون چیه .یه عالمه هم حرف پشت سرم درست کردن با دختراش .فقط به خاطر اینکه شوهرم پشتمه .

من تا حالا بهشون هیچ بی احترامی نکرده بودم تا یکی دوماه پیش .

تا اینکه چند نفر بهم گفتن مادرشوهرت و دختراش روت اسم گذاشتن به زبون خودشون بهم میگن دیوونه .

بخدا قسم به دیوونه بودن شهرت دارن .بس که بی فرهنگ و بی کلاسن .

حالا چه جوری این اسم و روم گذاشتن خودمم موندم .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دوری باعث عزیز بودن میشه

من الان نشستم  پیششون دلم نمیاد چطوری مثله خوده زنداداشم داداشم رفتار کنم.هی دارم با خودم کلنجار میرم چطور حرف بزنم😂😂

یک ماه پیش تو عروسی دیدمش بهش سلام ندادم .دختراش و شیر کرد یه دعوای خیلی بد انداختن .هر چی از دهنشون در اومد بهم گفتن ،جوابشونم ازم گرفتن .

دیگه باهاشون هیچ کاری ندارم .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

قبول دارم حرف تو .مادر شوهر من هر کی ازم تعریف کنه میشینه میگه شما نمیدونید اون چیه .یه عالمه هم حرف ...

اینطوری باعث دوری میشه فقط

من مادرم کلا لاله.ولی ازش سواستفاده میکنن 

اونایی که میان پیشت حرف میزنن میخوان بیشتر باعث تنش بشن..بزار هر چرتی میخوان بگن.تو خودتو دور بگیر.با شوهرت برو بیا.یه احترام معمولی بگیر بیا.توو بحث هاسونم کلا ساکت باش.شنونده باش

اینطوری باعث دوری میشه فقطمن مادرم کلا لاله.ولی ازش سواستفاده میکنن اونایی که میان پیشت حرف میزنن می ...

نه اونایی که اومدن گفتن بعد هز چند سال دهنشون باز شد .خودم فهمیده بودم .

دیگه باهاشون قطع ارتباط کردم .مادر شوهر من یه آدم بی شرفه که از احترام زیادی سرش گیج رفت

همون دوری کن.شاید به چشمشون عزیز امدی.بعدا امدن پیشت

اتفاقا یکسال با مادر شوهره قطع رابطه بودم .چند سال با دختراش .با التماس اومدن خونه مون .

ولی این سری دیگه تموم شد .

فهمیدم باهاشون رفت و آمد کنم شاءن خودمم اندازه ی اونا میاد پایین .

فکر. کن من ازدواج دوممه .اولی فوت شد .

دختر بی شعورش بهم گفت تو نحس بودی که زندگیت اینجوری شد ...

فقط دعواشون سر این بود که بهشون گفتم جاری هام هر چی پشتم میگن نیاید بهم خبر بدید ،اونا هم یه کاری کردن کلا با جاری ها م قطع رابطه کردیم

خیلی دلم پره ...

الان نزدیک ۴۰ روزه صدای اذان میشنوم دستمو بالا میبرم گره میکنم میگم خدایا سپردمشون به تو ...

آخه من نه بی احترامی کردم نه کار بدی کردم سرم گرم زندگی خودمه ...

فکر کن زن سابق شوهرم ،دخترخاله شه .

مادر شوهره با دختر خواهرشم نساخت .سالها باهم جنگیدن حرف نزدن ...همیشه دختر خواهرشو نفرین میکرد .حالا اون سالی که من باهاشون قطع رابطه کردم ،رفتن با اون رفت و آمد کردن به خیالشون که من میسوزم .حالا مادر شوهره میشینه پیش همه میگه خدا پسرمو لعنت کنه دختر خواهرمو طلاق داد رفت اینو گرفت .فقط به خاطر اینکه شوهرم دوسم داره 

بخدا از هر نظر صدتا پله بالاترم ازشون ‌...

دختراش چند سال پیش حرف درست کردن که شوهرم زن سابقشو صیغه کرده و میره و میاد و ...

دلم انقدر پره ازشون که تا یه هفته میتونم یه ریز برات بنویسم .

فقط از سر آبروم دیگه ولشون کردم