nazaniin066 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8102 عنوان لطفا فومشستشو یا ژلشستشو داروخانهای پوستچرب و جوشدار معرفی کنیددد 36 بازدید | 4 پست سلام عزیزانم لطفا یک شویندهچه فوم یا ژلواسه پوست چرب و جایه جوشه قرمزلطفا یک شوینده معرفی کنید مرررسی پیشاپیش بابت جوابهاتون🙏💕🎀 میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭 1404/08/05 | 22:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neda_divooneh عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 307 اویدرم ولی اینو حداکثر سه بار بزن در هفته و برای بقیه شبهات مدیلن،مورینگا و یا رویوال استفاده بکن
u_upinku عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 144 من کلی صورتم جوش داشت هرچی میزدم نمیرفت حتی صابون گوگرد ولی فوم شستشو(وُچه) خیلی به پوستم ساخت کلا صاف شد البته برای من اینجوری بود نمیدونم به پوست شما بسازه یا نه
nazaniin066 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8102 اویدرم ولی اینو حداکثر سه بار بزن در هفته و برای بقیه شبهات مدیلن،مورینگا و یا رویوال استفاده بکن من اویدرم دارم روزی دوبار میزنم تاثیر خاصی روی جوش ندارا میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭