2777
2789
عنوان

خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 25 پست
عین خانواده همسر منما هم از هم دوریم در حد یکی دوساعتولی بعد بچه احتمالا رفتارشون عوض بشهولی قدر این ...

ای وای 

خدا نکنه اینجور بشه من همون دو سه ماه یه بارم راضیم به خدا😄😵‍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂

بخدا . حالا الان میخندی بعدا متوجه حرفم میشی. 

من حامله بودم اصلا نه زنگی نه سخنی نه سر زدنی انگار همچین آدمی نیست. حالا بعدش یادشون میوفته مارو نمیخوان اما بچه مارو میخوان عفریته ها 

ای وای خدا نکنه اینجور بشه من همون دو سه ماه یه بارم راضیم به خدا😄😵‍💫

باور کن

الان هفته ای دوبارم زنگ میزنن بچه هارو هوایی میکنن که بیاین و اینها هم بهانه میگیرن که بریم

نریم هم زنگ میزنن چرا نمیاین بیاین و این رویه رو دور تکراره. 

گاهی زنگ نمیزنم و یا به همسرم میگم بچه هارو هوایی نکن اگه زنگ زدن بپیچون. ولی همیشه که نمیشه.

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

بخدا . حالا الان میخندی بعدا متوجه حرفم میشی. من حامله بودم اصلا نه زنگی نه سخنی نه سر زدنی انگار هم ...

دقیقا

فقط به خاطر بچه هاست😂

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

ماشالله چ شانسی داری

فکر میکنی 

به خدا قبل بارداری خیلی عذاب بود رفت و امد برام 

شاغلم بودم یه تایمی بود پدرشوهرمم مریض بود و فوت کرد دو هفته یک بار میرفتیم 

سخته رفت و امد یک طرفه

حالا نمیگم ما میریم پشت ما اونا بیان ولی همیشه گله میکردم از شوهرم که یکمم اونا مارو درک کنن حداقل سالی ۳_۴ بار بیان

بدی قضیه اونجا بود و هست که هر چقدرم میریم باز توقع دارن بیشتر بریم و میگن شما خیلی کم میاین 

ما کرجیم اونا قائمشهر گاهی حتی ۶ ساعت تو راهیم با ترافیک