2777
2789
عنوان

بنظرتون بعد از مرگ چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3455 بازدید | 224 پست
خواهش میکنم‌...حتما توزندگیتون ی عزیزدارین مث پدر مادر خواهربرادر به این فک کنید ک خودکشی درسرای برز ...

آره خب موافقم باهاتون ولی بعضی وقتا احساسات و...میاد سراغ آدم 

خستگی و...

ممنونم ازت میرم بخونمش 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار که جهان دیگه ای وجود داره ولی واقعا تو ذهنم نمیگنجه چطور ممکنه بعد مرگ ....چی بگم والا ولی هیچ ...

اومدیم این دنیا زندگی کنیم و هرکاری کنیم و بعد بمیریم وتمام؟!!باعقل جور درمیاد؟پس اونا که ظلم کردن و ظلم دیدن تکلیفشون چی میشه؟تکلیف ناحقی ها؟پس اون دنیا وجودداره

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
عه😐😡..پس بقیه خونوادتون چی.؟؟ب اونافکرنکردین ک بعده شما چه حالی میشن اونوقت بعدازخودکشی حتی توان ا ...

بخدا که می‌خوام حالمو بهتر کنم 

واقعا دلم نمی‌خواد خودکشی کنم ولی بعضی وقتا از شدت ناراحتی و... بهش فکر میکنم دست خودم نیست وگرنه من همچین آدمی نبودم

آره خب موافقم باهاتون ولی بعضی وقتا احساسات و...میاد سراغ آدم خستگی و...ممنونم ازت میرم بخونمش

افرین حتمابخونید..والاهممون خسته ایم تازه من ی شوهرخیلی عزیز ومردددد داشتم ک کلاه سرم گذاشت تازانو ۴ساله دارم عوارض زخم ی ازدواج ناموفقه۳ماهه رو میدم وتا الی ابد دردش باهامه..ب علاوه حسرت داشتن پدر تااخرعمر دلمم واسه خواهرم تنگ شده خیلی زیاددددددددددد الانم زندگیم بهم خورده چون دارم از یه مادر افسرده  وبشدت عصبی نگه داری میکنم...پس فقط تونیستی ک درد داری هممون بع یه نحوی با درد دستوپنجه نرم مینماییم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بخدا که می‌خوام حالمو بهتر کنم واقعا دلم نمی‌خواد خودکشی کنم ولی بعضی وقتا از شدت ناراحتی و... بهش ف ...

ناراحتی از ادما اخه انگیزس براخودکشی.؟؟؟😕

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

روحت از قفس تن آزاد میشه آگاه تر و هوشیار تر میشی دیگه برای رفتن به مکانی نیاز نداری راه بری اراده ک ...

ممنونم ازت که برام توضبح دادی 

من اطلاعاتم در این زمینه واقعا کمه 

بابید بپرسم بخونم و...