2777
2789
خوب نزار کسی متوجه افسردگی ات بشه وقتی می بینی افسردگی ات داره از کنترل خارج می شه برو دارو مصرف کن ...

کارهای روزمره رو انجام میدم که هیچ؛کوزت خانواده هستم💔

والدینم همهههههه جا جار زدن من افسرده ام💔🙁😢

نه من قشنگ متوجهم با بقیه فرق دارم حالا شاید بقیه راجت به هم آسیب بزنن ولی خود من از جمع فراریم از ح ...

دنیا به همه نوع ادمی نیاز داره  قرار نیست همه قهقه بزنند دنیا به ما ادم های یک جا نشین که غصه همه دردهای دنیا رو می خوریم هم نیاز داره 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نزار کسی متوجه افسردگی ات بشه وقتی می بینی افسردگی ات داره از کنترل خارج می شه برو دارو مصرف کن ...

کارهای روزمره رو انجام میدم که هیچ؛کوزت خانواده هستم💔

والدینم همهههههه جا جار زدن من افسرده ام💔🙁😢

این چیزی بدی نیست اینم یه سبک زندگی هست. من تو جمع زیاد نمی رم ولی سرگرمی های تک نفره خودم دارم. م ...

اره با خودم راحتم ...منتها مناسب ازدواج نیستم چون حوصله سر و کله زدن با خانواده شوهر و برآوردن توقعات عجیب غریبشونو ندارم

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

کارهای روزمره رو انجام میدم که هیچ؛کوزت خانواده هستم💔والدینم همهههههه جا جار زدن من افسرده ام💔🙁😢

منم همه کارهای خودم و خانواده ام انجام می دم! 

خانواده ات نمک نشناس هستن!  دختر به این خوبی!  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اره با خودم راحتم ...منتها مناسب ازدواج نیستم چون حوصله سر و کله زدن با خانواده شوهر و برآوردن توقعا ...

خب اگه خودت با خودت راحتی پس روی خودت عیب نزار 

اینم یه مدل شخصیتی هست.  منم سرگرمی های خودم دارم 

بیشتر وقت ها تنها هستم ولی تنهایی دوست دارم. اصلا ذهنم تحمل شلوغی نداره

منم همه کارهای خودم و خانواده ام انجام می دم! خانواده ات نمک نشناس هستن! دختر به این خوبی!

بی نهااااایت نمک نشناسن!

هعی💔

من رو زندانی کردن💔

بخاطر تعصب های احمقانه شون؛جوونیم رو پرپر کردن💔