2777
2789
عنوان

برای پول پیش خونه طلا بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 40 پست
خوابگاه خیلی اوضاعش بده۴ سال خوابگاه بودم افتضاح بودوسایل خونم هم تکمیل و نوعه کجا ببرمشون؟سنم هم از ...

حق داری زندگی واقعا سخت شده تو خیلی قوی هستی که میتونی این زندگی رو تنهایی هندل کنی. انشاا... به جایی برسی که بتونی دست چند نفر رو هم بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بیامرزه ولی اگه دستشون بازه و کمکت نمیکنن حقتو تمام و کمال بگیر جوانیت تباه شده

حتی یک روز تو زندگیم نبود حس کنم جوونم

همیشه لنگ پول بودم همیشه

ولی مادرم بی سر پناه میشه

هرچی بود داد داداشم

دلم نمیاد

خودمم دیگه نمیکشم نمیدونم باید چیکار کنم

حق داری زندگی واقعا سخت شده تو خیلی قوی هستی که میتونی این زندگی رو تنهایی هندل کنی. انشاا... به جای ...

برادرم زندگی منو نابود کرد

کاش مادرم که انقدر پسر دوست بود اصلا منو دنیا نمی آورد

هیچی از زندگیم نفهمیدم هیچی

چقدر حرفت منو سوزوندمادرم هیچوقت پشتم نبودهیچوقت

ما یه ضرب المثل داریم میگه خدا بیامرزه اونی که منو گریوند خدا نیامرزه اونی که منو خندوند

گاهی وقتا یه سری حرفا واسه تو باعث ناراحتیه ولی یه جوری انگیزه بهت میده که موفق بشی که خودت بشی عین یه کوه واسه خودت

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........