رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3509 عنوان به استخاره اعتقاد داریدآیا❓️ 62 بازدید | 17 پست راجب ی کاری دو به شک هستم ،انلاین استخاره گرفتم ،اولش خوب اومد،دوبار دیگه دیگه دوبارشم بد اومد😐حالا موندم به کدومش برم اصلان! کسی بلده بگیره برام؟ 🥺🥺🥺 کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲 دیروز | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وحشی_تر_از_بافقی_منم عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 241 ببخشید دوست عزیز استخاره شرایط خاصی داره و فردی که استخاره میگیره قبلش باید آداب خاصی رعایت کنه، پس استخاره آنلاین اعتباری ندارهدر ثانی استخاره رو یک بار میگیرن و به همون اولین جواب بسنده میکنن حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3509 ببخشید دوست عزیز استخاره شرایط خاصی داره و فردی که استخاره میگیره قبلش باید آداب خاصی رعایت کنه، پس ... کسیو ندارم برام بگیره متاسفانه انلاینهمنمیدونم تا چقدر مورد اطمینان هستدفعه اول خوب اومد ،دوبار بعدی بد کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3509 بله، البته پیش ادم مطمناونممم چیز واجب واسه منمواجبه 🥺🥺 کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3509 چرا کسی نیست کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 3823 واسه منمواجبه 🥺🥺 من پیش ادم مطمئن گرفتم ولی برای ی مشکل بود ک میخواستم بدونم هست یا ن
وحشی_تر_از_بافقی_منم عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 241 کسیو ندارم برام بگیره متاسفانه انلاینهمنمیدونم تا چقدر مورد اطمینان هستدفعه اول خوب اومد ،دوبار بع ... خب نمیشه که واسه یه نیت سه بار استخاره بگیری!!! حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂
monetoile عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 934 برای من اشتباه بود داده بودم یک روحانی درست و حسابی با رعایت تمامی آداب گرفت ولی خب الکی بود
وحشی_تر_از_بافقی_منم عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 241 برای من اشتباه بود داده بودم یک روحانی درست و حسابی با رعایت تمامی آداب گرفت ولی خب الکی بود خب مگه شما از آینده خبر داری که میگی الکی بود؟ حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂
monetoile عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 934 خب مگه شما از آینده خبر داری که میگی الکی بود؟ نیتی که داشتم برآورده نشد یعنی بابت یک مشکلی بود دیگه حل نشد سال پیش گرفته بودم چند ماه قبل هم با کلی سختی مشکلی که داشتم حل نشد
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3509 من پیش ادم مطمئن گرفتم ولی برای ی مشکل بود ک میخواستم بدونم هست یا ن واسه من واسه راه اندازی ی کسب و کاره ،شک دارم کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3509 خب نمیشه که واسه یه نیت سه بار استخاره بگیری!!! اخه شنیدم واسه اطمینان ۳ بار میگیرن ب نظرت ب همون اولی بسنده کنم؟؟ کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3509 ؟؟؟ کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲
وحشی_تر_از_بافقی_منم عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 241 نیتی که داشتم برآورده نشد یعنی بابت یک مشکلی بود دیگه حل نشد سال پیش گرفته بودم چند ماه قبل هم با کل ... اینطور که من شنیدم استخاره واسه حل مشکل نیست، بلکه برای طلب خیر کردنهمثلا شما میخوای یه سفر بری ولی خیلی دو دلی، استخاره میکنی که آیا خیر هست برم سفر یا نه حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂