ببخشید دوست عزیز استخاره شرایط خاصی داره و فردی که استخاره میگیره قبلش باید آداب خاصی رعایت کنه، پس استخاره آنلاین اعتباری نداره
در ثانی استخاره رو یک بار میگیرن و به همون اولین جواب بسنده میکنن
حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همهی حقهای دنیا با شماست، پس لطفا واسهی بحث کردن ریپ نزن✋️
کسیو ندارم برام بگیره متاسفانه انلاینهمنمیدونم تا چقدر مورد اطمینان هستدفعه اول خوب اومد ،دوبار بع ...
خب نمیشه که واسه یه نیت سه بار استخاره بگیری!!!
حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همهی حقهای دنیا با شماست، پس لطفا واسهی بحث کردن ریپ نزن✋️
برای من اشتباه بود داده بودم یک روحانی درست و حسابی با رعایت تمامی آداب گرفت ولی خب الکی بود
خب مگه شما از آینده خبر داری که میگی الکی بود؟
نیتی که داشتم برآورده نشد یعنی بابت یک مشکلی بود دیگه حل نشد سال پیش گرفته بودم چند ماه قبل هم با کل ...
اینطور که من شنیدم استخاره واسه حل مشکل نیست، بلکه برای طلب خیر کردنه
مثلا شما میخوای یه سفر بری ولی خیلی دو دلی، استخاره میکنی که آیا خیر هست برم سفر یا نه