رستاکوچولوام۲ مدیر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3509 عنوان به استخاره اعتقاد داریدآیا❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 62 بازدید | 17 پست راجب ی کاری دو به شک هستم ،انلاین استخاره گرفتم ،اولش خوب اومد،دوبار دیگه دیگه دوبارشم بد اومد😐حالا موندم به کدومش برم اصلان! کسی بلده بگیره برام؟ 🥺🥺🥺 کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲 دیروز | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وحشی_تر_از_بافقی_منم عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 241 اخه شنیدم واسه اطمینان ۳ بار میگیرن ب نظرت ب همون اولی بسنده کنم؟؟ من شنیدم فقط یک بارحالا دیگه نمیدونم... حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂
monetoile عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 934 اینطور که من شنیدم استخاره واسه حل مشکل نیست، بلکه برای طلب خیر کردنهمثلا شما میخوای یه سفر بری ولی ... بله بله شاید کار من اشکال داشت من نیت رو گفتم طبق استخاره نتیجه خوب بود یعنی فکر کردم نیتم برآورده میشه ولی نشد
وحشی_تر_از_بافقی_منم عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 241 بله بله شاید کار من اشکال داشت من نیت رو گفتم طبق استخاره نتیجه خوب بود یعنی فکر کردم نیتم برآورده م ... ان شاءالله خیره حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجترواییِ خودم و خودت بفرست.🙂