2777
2789
بار اول جواب بدی به بارهای بعد هم میکشه، فقط بدیش اینه دعوا میشه سریع، گریت هم بگیره شاید، برای شروع ...

اوووف 

نمیدونم 😔😔😔

ولی کاش خدا خودش برام میساخت این کار رو 

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

نه اینکه تو خونه خیلی بهم حق دادن چون میرم دانشگاه سرکوفت رو سرکوفت که اره خرج داری ما بزور داریم به ...

ولش حرف که زیاده گوش نکن به این حرفا انشالله چند سال دیگه درست تموم شد میری سرکار 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووف نمیدونم 😔😔😔ولی کاش خدا خودش برام میساخت این کار رو

رشتت چیه؟ توی این آزمون های قلم چی و ماز و اینا میتونی کار پیدا کنی؟ از هیچی بهتره

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

شما هم حق داری انتظاراتتو از پدرت بخواه یا باهر زور شده شاغل بشو داداششت بااین سن کم داره کار میکنه ...

من تک دخترم ولی اصلا مثل تک دختر بزرگ نشدم 

یه دخترخاله دارم درسته درس نمیخونه ولی اووونقد بخودش میرسه نگمممم

نه اینکه تو خونه خیلی بهم حق دادن چون میرم دانشگاه سرکوفت رو سرکوفت که اره خرج داری ما بزور داریم به ...

درست تموم شد میری سرکار مستقل میشی هرچی بخواییم میخری بیخیال  خودتو ناراحت نکن

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید

دختر خوب اولداینکه اون‌پسر بچه از پول خودش داره می‌خره با ابن سن کم کار میکنه باید تشویق بشه

حتما که از درآمدش خرج خونه هم میکنه

بعد هم خب شما هم خرج دانشگاه و این چیزا داری بدون اینکه شاغل باشی 

یکم منطقی باش 

همین دانشگاهتو سفت بچسب تنها چیزی که تا آخر باهات میمونه مدرک تحصیلیته . لیسانستو که گرفتی مقاوت کن و برو سرکار . تحصیلاتت هیچ‌وقت تنهات نمیذاره :) تحصیلاتت هیچوقت بهت خیانت نمیکنه :) فعلا دانشگاهو بچسب. 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

دختر خوب اولداینکه اون‌پسر بچه از پول خودش داره می‌خره با ابن سن کم کار میکنه باید تشویق بشهحتما که ...

🥲درسته شاید 

ولی خیلی تلخه چیزیو بخوایو پول نداشته باشی