2777
2789

خسته ام واقعا نمی‌دونم مشکل منه یا بدجنسیم

یه همکلاسی دارم یکم دیر میگیره و بد میگیره هی از خودش تعریف می‌کنه خودش رو بالا می‌دونه به بقیه شکاکه ۳۷ سالشه یکی دیگه ام خیلی دختر یجوری هست به من میگه یا پسرا گرم نگیر یهو دیدم خودش با پسرا رفته بیرون ، همش دروغ میگه اذیتم می‌کنه سریع سرم می‌زاره ۲۶ سالشه آخه چرا دانشگاهم باید اینطوری باشه ، شانس ندارم وقتی ترم بالایی هارو میبینم که همه باهم هستن سن همشون عین همه من ۲۱ سالمه یعنی دارم میرم تو ۲۱ ولی من همون ۲۱ حساب میکنم 

مامانم گفت برات میوه و غذا می‌زارم فردا براشون ببر من از همکلاسی هام بدم میاد گفتم نمی‌خوام گفت چه بدجنس شدی😭😭😭الان تو اتاقم دارم گریه میکنم توروخدا برام دعا کنید خسته ام 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا سعی نمیکنی با کسایی که همسن خودتن دوست بشی

تو کلاسمون نیست 

انتخاب واحد هم چون درس تخصصی فقط این ترم استاد داشتیم خودشون انتخاب واحد کردن من با اینام کلا از اولم ورودی با اینا بودم 

عزیزم سعی کن جدی نگیری‌ 

فقط این دو نفر همکلاسیتن؟ 

با بقیه جور شد 

اگه هم نشد تنها باش. 

ادم تنها باشه بهتر اینه حرص بخوره 

منم دانشگاه بودم سنم بالا بود اما با دخترای کم سن کلی میگفتمو میخندیدم

عزیزم سعی کن جدی نگیری‌ فقط این دو نفر همکلاسیتن؟ با بقیه جور شد اگه هم نشد تنها باش. ادم تنها باشه ...

اره بقیه تو کلاسمون نیستن 🥲قلبم گرفته میگم نکنه بدجنس باشم

تو کلاسمون نیست انتخاب واحد هم چون درس تخصصی فقط این ترم استاد داشتیم خودشون انتخاب واحد کردن من با ...

نمیدونم عزیزم من خودم دانشگاه بودم خیلی دوستای خوبی داشتم. چون تعداد بچه ها خ زیاد بود خودم دوستامو انتخاب کرده بودم ولی اینکه مجبور باشی با شخص خاصی دوست باشی خب سخته ولی سعی کن زیاد سخت نگیری به هر حال مجبوری برای تبادل اطلاعات و ... با یکی ارتباط داشته باشی حالا در مورد خصوصیات اخلاقیشون زیاد سخت نگیر نمیخوای باهاشون ازدواج کنی که😄

نمیدونم عزیزم من خودم دانشگاه بودم خیلی دوستای خوبی داشتم. چون تعداد بچه ها خ زیاد بود خودم دوستامو ...

اره درسته بزا خودم میترسم من خیلی وابسته میشم حتی با اینکه دختر هستن وقتی بهم دروغ میگن دلم میخواد بمیرم و خودمو بکشم ازشون متنفرم 🥲😭

اره درسته بزا خودم میترسم من خیلی وابسته میشم حتی با اینکه دختر هستن وقتی بهم دروغ میگن دلم میخواد ب ...

زیاد سخت نگیر گلم همه ادما که یکی نیستن 

کسی که به شما دروغ بگه به کس دیگه هم میگه یعنی شخصیتشون اونطوره پس نیاز نیست مشکلو از طرف خودت بدونی

اگه واقعا اذیتی دوستیت رو باهاشون قطع کن ولی من فکر میکنم خودتم یه کم داری سخت میگیری هیچ کس کامل نیست

زیاد سخت نگیر گلم همه ادما که یکی نیستن کسی که به شما دروغ بگه به کس دیگه هم میگه یعنی شخصیتشون اونط ...

اره من سخت میگیرم مامانم میگه ولش کن 

ممنونم ازتون راستش واقعا حالم بهتر شد باهاشون حرف زدم 

مرسی ازتون