2777
2789
عنوان

من زیادی شاد و سرخوشم فکر میکنم مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 41 پست
حتما دورتم خیلییی شلوغه

تو خوابگاه آره ولی تو خونه نه 

من سه روز هفته خوابگاهم 

چهار روز بقیه خونم 

تو خونه آرومم 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ها میبینی سالی ی حرف یا رفتار میزنم بعد ایتقد خودخوری سرزنش دیوونه میشم اصن بش فک‌نکن هرچیزی ...

ممنونم ❤️

نمی‌دونم لاغر به حساب میام یا توپر 😅قد ۱۶۷ و وزن ۵۷ مگه ربطی به چاقی و لاغری داره؟

میگن اونایی که خیلی اسکینین و لاغرن آفرودییت نیستند پرسفون هستند

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

میگن اونایی که خیلی اسکینین و لاغرن آفرودییت نیستند پرسفون هستند

تست آرکیتایپ ها رو چند باری خواستم انجام بدم ولی خیلی طولانی بود حوصله ام سر رفت وسطاش 😅

شاید اختلال داری تو دوره مانیا قرار داری شایدم تو دوره شیدایی قرار گرفتی میتونی به روانشناس مراجعه ک ...

اختلال دو قطبی علائم خیلی بیشتری داره من فقط تو جمع های بزرگ این مدلی ام باقی مواقع نرمالم

تو خوابگاه آره ولی تو خونه نه من سه روز هفته خوابگاهم چهار روز بقیه خونم تو خونه آرومم

حالت تو خونه بهتره یا تو خابگاه؟؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️