shadmehramm مدیر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2870 عنوان آقا هستم روز پرستار و چجوری بهش تبریک بگم و چی بخرم | مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 22 پست آقا هستم نامزدم پرستاره. امروز روز پرستار بوده فردا قراره ببینمش و ب مناسبت این روز بهش تبریک بگم . چی براش بخرم ک خوشحال بشه ؟ قبلا چند ماه پیش گفته بود کفش میخواد همون کفشو بگیرم بنظرتون اکیه و کافیه ؟ یا چیز دیگه چی بگیرم ؟ اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸 1404/08/05 | 21:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 2960 واقعا شماها وسط سایت زایمان و پریودی دنبال چی هستین سی شی تاپیک زده کادو چی بگیره؟؟😂😂موندم آقایون به کارای زنانه علاقه مند شدنخانمش سر کارهآقا پای نی نی سایت زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
soron عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 4550 یه مینی کیک حتما بگیر به اضافه همون کفش یا حالا هر چی دیگه که دوست داره مثل ساعت، دستبند.. گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 10341 اگه داری یه دستبند دخترونه اگر نه کارت هدیه انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
oxalis_11 عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2599 بنظرم کارت هدیه بده که اگر خودش خواست به سلیقه ی خودش کفش بگیرهحتی نیتونی بگی میخواستی کفش بخری ولی ترسیدی سلیقش نباشهکنارشم یه کیک کوچولو یا گل
_______setareh عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 946 سلام وقتتون بخیر قبلا تایپک کاشت موزده بودید ژیما کاشت انجام دادید یا جای دیگه؟ راضی بودید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
00godfather عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 5273 یه دسته گل و یه کادو که دوست داره خودش دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
ghavio عضویت: 1404/05/15 تعداد پست: 1526 ی کلیپ بود شوهره با ماسک واینا رفته بود بیمارستان همسرش که پرستار بود و اونجا سورپرایزش کرده بود😅
setareh_____85 عضویت: 1404/07/19 تعداد پست: 128 کیف و کفش به نظرم خیلیی قشنگ تره اگه یه مینی کیک و گلم کنارش باشه دیگه عالییی