2777
2789
عنوان

اخه من جواب این پسره گدارو چی بدم شات میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 82 پست

من یه دوست پسر داشتم هروقت آنلاین نمیشدم میفهمید نت ندارم خودشم وضعش خراب بود کم سن و سال باز از این و اون حتی خواهرش قرضشو می‌گرفت بدون اینکه من خبر داشتم شب نصفی از مغازه ها و عابربانک ها برام شارژ میزد بدون اینکه بگم

رابطه تون اسمش چیه؟من هیچوقت نمیتونم از کسی انتظار داشته باشم چرا

اسمش رابطس 

چون ساده ای ، پولاشو برا ت خرج نکنه میبره برا یکی دیگه خرج میکنه، البته متو این پسر یک هفتست اشناییم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین سنگین داره و ۶تومن تو کارتشه؟محاله آدم مجرد که کار می‌کنه انقد تهی دست باشه

زر میزنه  راننده های ماشین سنگین خیلی دارن محاله اصلا داداش من داش آموزه از این بیشتر داره 

اسمش رابطس چون ساده ای ، پولاشو برا ت خرج نکنه میبره برا یکی دیگه خرج میکنه، البته متو این پسر یک هف ...

اخه بعد یک هفته!!

من از شوهرمم بسته نمیخوام 

عزت نفس داشته باش 

نذار فکر کنن دنبال پولی نذار بخاطر پول هر جوری دوست دارن باهات رفتار کنن

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

عیییی دختره پیکککک مییییی پیکککک مییییییی مثلا میخوای بگی ک از من با عزت نفس تری؟ این تنها چیز و ارز ...

من هیچ وقت اصلا از هیچکسی پول نگرفتم حتی تو سخت ترین شرایط زندگیم،حتی دستمو و جلو خانواده مم دراز نکردم،از پسر مردم که عمرا

من هفت ساله دو تا بچه رو به دندون کشیدم حتی یک هزاری از کسی نگرفتم،اینم اخلاق منه

من یه دوست پسر داشتم هروقت آنلاین نمیشدم میفهمید نت ندارم خودشم وضعش خراب بود کم سن و سال باز از این ...

مرد برا کسی بخواد کاری کنه خودشو جر میدهههههه اونایی که میگن بلد نیست خودشون گول میزنن

مرد برا کسی بخواد کاری کنه خودشو جر میدهههههه اونایی که میگن بلد نیست خودشون گول میزنن

آره والله میگفت تو فقط در دسترس باشه نگران نباشم از خود خواهرش پیام میداد بعدها دیدم پیامشو ابجی ببخشید لازمم نبود نمی‌گفتم پولمو بده اونم می‌گفت باز داری خرج دختره میکنی می‌گفت اون زندگیمه